Un produs Blogger.

joi, martie 19, 2020

Așa evoluează, pe zile, îmbolnăvirea cu coronavirus

10 comments

Cele mai multe cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 sunt uşoare, însă circa 20% dintre pacienţii care s-au infectat de coronavirus ajung în stare gravă sau critică. La 99% dintre toate cazurile de coronavirus primul simptom de infecţie este febra, potrivit unui studiu făcut la un spital din Wuhan, de unde a izbucnit focarul de COVID-19 care s-a transformat în pandemie.

10 comentarii:

ION spunea...

Germania mobilizeaza rezervisti in principal cei din sector sanitar.
Daca la noi situatia se indreapta spre dramatica probabil ca vom avea parte de asa ceva.Avem iresponsabili de genul militianului si a marinarului.Cei ce nu respecta regulile sa li se aplice -cu patul loviti.Din pacate unii confunda democratia cu dezordinea.Doamne ajuta.Aveti grija de voi si familia voastra.Numai e loc de politica.Avem nevoie de solidaritate.Sanatatea noastra este legata de sanatatea tuturor.Doamne ajuta.

M spunea...

FOARTE INTERESANT!!!

LUPUL spunea...

ATENȚIE
În anul 2017 am contactat un virus .
Am stat cred că 2 luni în spital într-o rezervă singur fără ca cineva să știe ce am .Îmi curegea sănge din ochi ,nas ,gura fabrica sânge,toate mucoasele au fost distruse până la nivelul esofagului ,lanrigelui căile respiratorii .Daca virusul intra în plamăni eram mort.Am fost operat în gură luându-mi material pentru cercetare.Nu primeam nici un tratament întrucât nimeni nu știa ce boală am .Moartea îmi era mai utilă atunci decât suferința .Datorită durerilor ,noaptea o luam pe un alt tărâm al imaginației .Dacă închideam ochii eram mort 100%.
Nu am cum să vă pun pozele de atunci că ați crede că am murit dar am uitat să putrezerc.
Toți se minunau cum de nu mor.
Până au s-au coit toți prin spitale cu analizele ,în două luni organismul fiind puternic a învins singur boala.
Dacă așa se manifestă și boala acesata atunci este jale .

Leo spunea...

Stelică, să nu fi fost vre-un virus pus de HUOnorius pe Întâmpinări....

LUPUL spunea...

Domnule Leonard
Atunci încă nu începusem PANDEMIA JURIDICA.
În 50 ani pe care îi am avut ocazia să primesc doi viruși.
Asta pe care l-am prezentat mai sus care era să mă trimită pe un alt tărâm.
Si un virus contactat în anul 1992 .Un virus Hepatic HB cu care am fost infectat prin transfuzia de sânge pe care am primit-o cînd am fost împușcat .Acel virus l-am descoperit în organism în anul 2006 cînd am donat sânge pentru o persoană întrucât aveam grupa A II, RH NEGATIV o grupă foarte complexă mă refer la RH =NEGATIV.Virusul a fost gazda mea 27 de ani. Din 2017 până în 2019 ,în doi ani l-am dus în eroare cu un tratament personal alimentar natural pe care l-am FENTAT .În 2019 la comisia de expertiză din cadrul SMU Iași medicii au solicitat a doua oara verificarea întrucât rezultatele au arătat că am făcut anticorpi iar virusul nu mai apare .S-au verificat toate analizele medicale și s-au constatat că din 2006 în fiecare an la analize Virusul hepatic B =pozitiv iar C =echivoc și în 2019 = PA.
Așa că dacă mă prinde virusul ăsta chiar mă oftic.
Dar ce sunt eu Laborator PANDEMIC
HAHAHA

Leo spunea...

Pt. virusul HB ,din 1996 în RO există vaccin şi unele scheme de tratament cu interferon.
Pt. virusul HC , din 2018 există o moleculă foarte eficientă şi foarte prietenoasă ca tratament ( parcă o pastilă pe zi ) și care are rată de succes de 98%. Dezavantajul că este încă cam scump tratamentul care durează cam 3 luni.

LUPUL spunea...

Cu virușii hepatici problema este foarte gravă în lume .Crează mai multe decese decăt HIV.
Ca purtător al virusului nu ai probleme dacă nu-l superi ,dar dacă il face organismul aici situația este mai complicată .Eu am fost purtător și nici nu l-am băgat în seamă până am luat decizia de-al elimina .Vaccinurile și tratamentele sunt numai de fațadă dau randament numai în unele cazuri .Virusul HB nu se depistează la analiza sângelui ,decăt solicitată separat sau la transfuzii iar rezultatul durează o săptămâna.
Eu l-am fentat pe B .Nu am avut C dar din B dai în C.

Viorel spunea...

Domnule Stelian PALASS, citiți cu atenție comentariul postat acum 2 săptămâni pentru domnul Iulian Mareș, apoi mai discutăm despre hepatite, A, B, C, D și E pentru dumneavoastră și cât de atent trebuie să fii cu tine și familia. Aici nu mai discutăm ca la fotbal pe timpuri, din A în B sau C, D și invers.
“Domnule Iulian Mareș, vorbesc din proprie experiență nu din auzite și da sunt și penalist pentru că datorită unui medic stomatolog neneorocit care nu știa și nu l-a interest niciodată prevenția ci doar banii, mi-a îmbolnăvit acum 15 de ani soția cu hepatită virus C, boală confirmată și de alți pacienți ai domnului doctor. Am descoperit la timp fiind solicitați de Cdt. pentru a dona sânge pentru mama unui Mr. aflată în dializă. Am fost la Spitalul Sfântu Spiridon din Iași la secția gastroenterologie. I-a întocmit un dosar care și acum zace prin sertarele Ministerului Sănătății sau mai știu eu pe unde pentru a putea beneficia de hepatoprotectoare și tratament cu interferon. Cică deocamdată viremia este mica comparativ cu a altor pacienți motiv pentru care este pusă în așteptare, nu prea are șanse de aprobare pentru că tratamentul este scump (peste 10.000 dolari) dar să nu disperăm, “până ajunge în stadiul III sau IV (metastaze) se rezolvă”. Durează domnule Iulian Mareș de 15 de ani. Oare prin ce am trecut sau trec în acest timp ? O simplă înțepătură sau rană de cuțit când faci mâncare și ai îmbolnăvit întreaga familie. Acceptați o viață întreagă “relații cu balonaș” ca la amante (nu fac aluzie la dumneavoastră) ? Toată viața de familie necesită atenție și prevenție și asta din cauza unui NENOROCIT DE STOMATOLOG. Plus bani pe testele Viremie și Fibrinogen anual sau la 2 ani maxim care se plătesc, etc.“

Iulian Mareș spunea...

In ce film ai jucat?

LUPUL spunea...

Hai să vă spun cum am făcu anticorpi împotiva Virusului B
Nu am făcut nici un tratament în prealabil întrucât nu am încredere în medicamente și nu s-a inventat încă acea pilulă care să trateze o boală .
Acest virus se cuibărește în ficat .
FICATUL este uzina corpului .Tot ceea ce bei și mănânci trece prin ficat.
Am oprit definitiv tigara ,berea și cafeaua .
Am căutat un apicultor care produce toate felurile de miere de albine și CĂPĂCEALĂ. Căpăceala reprezintă sigiliu căsuței din fagure și este făcută dintr-un fel de miere si ceară de niște albine tinere din stup .Nu toate albinele lucrează la sigiliu fagurelui.
Apoi am căutat o persoană care cultivă usturoi natural .
În fiecare dimineată la amiaza și seara măncam cate o cană de mujdei de usturoi făcut astfel încăt acesta să nu atingă metalul .Am mâncat usturoi după o rețetă proprie 24 luni în fiecare zi .Țineam controlul ca usturoiul sa nu-mi distrugă anumite organe cu mierea de albine și căpăceală .Apa dintr-u izvot de sub un pod fără clor și ceaiuri de tot felul .
După 24 de luni am cerut la Spitalu militar Iași sa-mi facă analiza sângelui pentru Virusul B și C.
REZULTAT = B = NON REACTIV ,C = NEGATIV în 2019 iar în 2020 NEGATIV .
De cănd a aparut aceasta pandemie în fiecare zi merg prin Iași cam jumatate de zi peste tot .Dar manac aceeași cana de usturoi tip rețetă zilnic .
În CONCLUZIE
Mănați foarte mult usturoi zilnic la fiecare masă .V-a ucide orice Virus sau microb intrat in cavitaea bucala sau organism.Este adevărat că dacă respirați catre cineva l-ați uscat dar nu ve-ți avea ocazia ca virusul să pună stapânire pe organism .
NU ȘTIȚI CE POATE SĂ FACĂ USTUROIUL PENTRU CORPUL UMAN.