Un produs Blogger.

miercuri, martie 11, 2020

Inițiativa L38/2020 ar putea intra pe 16 martie în dezbaterea Senatului.

10 comments
Incă nu s-a publicat ordinea de zi pentru săptămâna viitoare, dar pe site-ul Senatului a apărut mențiunea cu categoria de inițiative care vor fi dezbătută luni 16 martie de la orele 17,00..
Inițiativa L38/2020 este o lege organică.
Așteptăm să se publice atât Ordinea de Zi cât și Raportul adoptat de Comisia de apărare. 

Ordinea de zi
a Ședinței Senatului
din 16 martie 2020

10 comentarii:

 1. poate va fi si ceva cresteri la pensiile mici asa cum este a dlui CORNEL ,ca se zbate de multa vreme ,poate..

  RăspundețiȘtergere
 2. POLITICENII ACTUALI VOR FI PREOCUPAȚI DE ACEASTĂ PANDEMIE DECLARATĂ A CORONAVIRUSULUI ȘI MAI PUTIN DE REMEDIEREA UNOR NEDREPTATI FACUTE MILITARILOR REZERVISTI.TOTUSI EXISTA O SANSA IN PRIVINTA ADOPTARII PROIECTULUI, DEOARECE TOCMAI ASA ZISII SPECIALI VOR FI VARF DE LANCE PENTRU ASIGURAREA UNUI CLIMAT DE ORDINE IN ACESTE VREMURI DEOSEBIT DE GRELE.

  RăspundețiȘtergere
 3. Singura trupa abilitata economic sa intervina la pandemia de coronavirus este POLITIA LOCALA. Macar sa isi justifice salariile de peste 10.000 de lei brut , aceste organe analfabete.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnule Valică, (,) cum adică “trupă abilitată economic”, nu prea înțeleg, cum de altfel nu cred că Poliția locală are salarii de 10.000 lei brut (și chiar dacă ar avea, nu și le-au stabilit ei), în plus sunt ființe umane ca și noi (nu organe) cu o anumită pregătire nicidecum analfabeți (spălători de vase în restaurante, femei de serviciu în străinătate cu diplome și facultăți în România înseamnă obligatoriu analfabeți ?).

   Ștergere
 4. Oameni buni... pensii, măriri, nedreptăți... o parte din noi suntem pe ducă, nu este exagerare. Pe ducă în următoarea lună, pentru că suntem bătrâni, bolnavi, vulnerabili! Incredibil! Am citit despre situații ca asta și nu credeam că sunt posibile. Proiecte de legi, promisiuni... praf! Praf! Sunt ultimele zile pentru unii din noi și noi ne certăm și interpretăm abureli de proiecte de legi...

  RăspundețiȘtergere
 5. Brenda, sa te auda Dumnezeu! Multumesc pentru compasiune si solidaritate!

  RăspundețiȘtergere
 6. @ Valica, virgula, ca bine ai mai pus punctul pe i! In plus, sa presteze si maturatul strazilor, adunatul gunoaielor, stransul fecalelor si plimbatul cainilor comunitari... Sunt destule de facut pentru justificarea acelor bani, căcălău! De ce naiba nu le zic PAZA CONTRACTUALA, adicatelea PAZNICI, caci astia sunt continuatorii acelor analfabeti cu ZB-ul sau MAUSER-ul in schinare, pe strazi, ulite si pe langa gardurile fabricilor si uzinelor!

  RăspundețiȘtergere
 7. De prin judetul lui Huhu Rezea.
  Nu ne mira. 😁

  http://m.ziare.com/stiri/un-barbat-intors-din-italia-si-care-ar-fi-trebuit-sa-fie-izolat-prins-baut-la-volan-dupa-ce-a-provocat-un-accident-1601308-font1

  RăspundețiȘtergere
 8. S-a publicat Raportul Comisiei de Aparare pentru L 38/2020, un RAPORT DE ADMITERE fara niciun amendament admis, dar cu 8 AMENDAMENTE RESPINSE, propuse de senatorul Nicu Falcoi !
  Poate are timp sa-l citeasca si Dogaru..!

  RăspundețiȘtergere
 9. Admin. ma dezamăgești, nu ești imparțial, permiți unor mitocani sa jignească niște oameni-Politia Locala fără a avea argumente. Poate ca unii de la OP nu au școala multă dar te asigur ca își fac treaba mai bine decât mulți militari. În contextul coronavirusului cine ii păzește pe cei din carantin? . Nu Cornelius sau Valica. MULȚUMESC

  RăspundețiȘtergere