Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 21, 2020

Dacă bătrânii nu înțeleg să se izoleze la domiciliu, se vor gasi alte soluții de izolare

16 comments
Horațiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății.

”Este evident că populația cea mai expusă la risc este populația în vârstă. Conform datelor pe care le avem și care concordă cu datele furnizate de OMS, se referă, în special, la persoanele peste 70 de ani, la care infecțiile cu Coronavirus produc un grad ridicat mortalitate. Este motivul pentru care este necesar să limităm contactul și posibilitatea de a se infecta această categorie de pacienți. Ne punem problema izolării lor, în primul rând la domiciliu, dacă nu se va putea, o să căutăm alte soluții, dar sunt măsuri din sfera civilă, de competența MAI, mai puțin a Ministerului Sănătății, care gestionează pacienții. Populația la risc este gestionată de MAI și se pune problema găsirii unor soluții pentru a pune deoparte pacienții peste 70 de ani sau posibilii pacienți peste 70 de ani” 
a spus Horațiu Moldovan, la Digi24.

16 comentarii:

 1. Eu ma izolez aici, la blogul huhurez.com...:)).

  RăspundețiȘtergere
 2. Domnule Huhu Rezea, dacă (,) considerați că materialele următoare poat fi de interes general în momentul de față și merită adus la cunoștința populației, puteți să-l postați. Decizia vă aparține. “Un adevăr cutremurător!!! Microbiologul Vania Atudorei distruge mituri!!!” (https://www.youtube.com/watch?v=UUCe4I0YZCk).
  (http://stiri.botosani.ro/stiri/special/exclusiv-o-sinteza-actuala-pe-intelesul-tuturor-a-covid-19-oferita-de-cercetatorul-botosanean-vania-atudorei-microbiolog-in-canada.html)

  RăspundețiȘtergere
 3. SINGURA SOLUTIE- ARMATA PE STRAZI- ULTIMA SOLUTIE

  Guvernul "mau" joaca batuta pe loc, nu mai dureaza mult si vom fi "devorati" la propriu cand aceste "pasarele" nu vor mai gasi de mancare.Nu credeti, mergeti in fata casei de cultura unde ,porumbeii care primeau mancare sunt abandonati si acuma sar pe oameni!
  S-a inchis sezonul de furat, cersit si prostitutie in vestul Europei asa ca stolurile migratoare revin in tara de bastina.

  O NOUA ORANDUIRE SOCIALA...
  Vin diasporenii, se intorc romanii acasa. Printre ei si toate uscaturile, stim noi care , nu vorbim de diaspora, nu vorbim de romani din strainatate care sunt exemplu de caracter si omenie.. ei nu au fost, ei nu vin, ei respecta… si noi ii respectam! Vorbim aici de cei carora nu le mai merge cu furturile, prostitutia si cersitul… despre asta vorbim si stiti bine!”..."Nicio padure fara uscaturi" dar sa nu uitam de adevarat verdeata a padurii. Toate vorbele astea , idioate, despre "rautatea diasporei" sunt cam pe fondul razbunarii politicului care nu a fost votat de acest segment.
  Chestia este ca dupa acest episod cu criza coronavirusului ar trebui schimata societatea , ordinea mondiala si sa dispara politicul asa cum au disparut toate oranduirile incepand cu comuna primitiva pana la capitalismul salbatic unde au ajuns sa conduca toata prostimea, toate curvele si toti mafiotii si sa se ajunga la o societate a tehnologiei, stiintei si specialistilor, acestia sa hotarasca si sa ne conduca , fara alegeri , fara partide ci pornind de la grupuri mici, uniune de grupuri care isi vor desemna specialistii pe baza de concurs in toate domeniile vietii social-economice si altele!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta cu armata pe strada o tot spui de 7 ani, de cand postezi pe acest blog numai aiureli.

   Ștergere
  2. Care Armată????
   Dar ce militarul este femeie de serviciu ???
   Dar fricos mai ești.
   Lasă-i să vină ca-i fur eu pe ei .Ce să fure de la săraci.
   Referitor la câcăneala asta cu virusul .
   Dacă vreți ca cetățeanul să respecte regulile voastre atunci gândiți-vă guvernanților că foamea NU se uită la COVRIGUL vostru de virus.
   Ați ținut poporul în sărăcie și MINCIUNĂ 30 de ani și acum Nu aveți dreptul să-i cereți nimic întrucât nimeni nu vă bagă în seamă .

   Ștergere
  3. Armata, ce-a mai rămas din ea, este în teatrele de operatiuni NATO sau ONU, iar efectivele de aici sunt destinate schimbului de tură cu cele dislocate dincolo de granițele României.
   Sau, poate, te-ai referit la Bg 30 Gardă și Protocol? Și, la Cotroceni, cine mai dă onorul?

   Ștergere
 4. Bolsevicii au iesit la plimbare.A naibii baba iese si ea putin sa-si desmorteasca picioarele.Pana nu pune pula pe ei ca in China nu se astampara.Stam pe un butoi de pulbere din cauza unor senili.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Când ai comentat, ai cuplat anterior și neuronii?
   Eu, din imaginile media, am sesizat că parcurile-s pline de tineri, dornici de distracție și socializare.
   Și la mine-n bloc, am o vecină care merge cu cadrul in jurul imobilului, ca să nu-i amorțească definitiv membrele inferioare, Să o opresc la a ieși din casă?
   Și cine PLM ești tu, ca să apreciezi că ar fi bolșevici? Îți spun eu, esti un IDIOT. Sau mă-ta nu-și mai dezmorțește picioarele la doi metri adâncime?

   Ștergere
 5. Armata pe strada in situatia actuala nu este prostie.Ce vezi rau in sprijinul MAI cu efective?Au facut-o chinezi si in final au redus nr. infectatilor.Daca italienii o faceau mai devreme nu aveau atat decedati.Au facut-o si spaniolii dar cu intarziere.O fac acum nemtii.Apreciez stiinta ta in descalcirea legilor privin pensiile in rest net tavarisci.

  RăspundețiȘtergere
 6. ...Ioane... CAM INTRECI MASURA SI BUNUL SIMT ...COMUN...!

  RăspundețiȘtergere
 7. Italia a raportat astăzi 800 de decedati din cauza coronavirusului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Posibil si pt ca guvernantii lor au actionat timid si tardiv!
   Dar daca ar fi avut si ei un "guvern in exil".....?

   Ștergere
  2. La populația Italiei, datorită izolării la domiciliu,dacă se fac și se raportează testele BARZA posibil sa fie 900 de insărcinate!

   Ștergere
 8. Medicii si asistentele - la datorie!
  Pompierii - la datorie!
  Politistii si jandarmii - la datorie!
  Militarii - la datorie!
  Vanzatorii si casieritele - la datorie!
  Cei de la electrica, de la apa, de la termoficare - la datorie!
  Transporatorii - la datorie!
  Soferii de autobuze - la datorie!


  Numai Joahannis si cu Guvernul - IN IZOLARE!

  Bă, idioților, numai voi sunteți în pericol? Ăilalți pot să crape dacă scăpați voi?
  Huo!!!!!! La muncă!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am aflat ca o parte din personalul medical care poarta costumul de protectie, mai bine de 12 ore, nu merg la toaleta si poarta pampersi...!

   Ștergere

Aviz trolilor și celor predispuși la atacuri la persoană: blogul poate funcționa și fără comentarii.