Un produs Blogger.

miercuri, martie 01, 2023

A consumat făină greierească

10 comments


 

10 comentarii:

Viorel spunea...

Ăla a consumat droguri și nu făina greierească

Sorin spunea...

Cred ca au, subliniez au consumat, pentru ca ceilalți nu par contrariati, uimiți, etc.
Încă un exemplu în care un hâtru, a alăturat un text unor imagini, care, la origine, indicau cu totul altceva

avianyc spunea...

Așa vă vrea Ursula !
Bun de trimis in Ukraina !

csej spunea...

VIOREL@ tata alcoolismul sau in termeni medicală, dependent atipic este o boala.Nu se râde de omul dat in patima alcoolismului ci se compatimeste.Alcoolismul duce in final la criza hepatica.
La gradul de lt. am avut cdt.cp un căpitan care la ora 07.30 era supărat.La ora 10.00 era vesel.Dupa ceva timp tragea cu pm cu o mână din pozitia in picioare si lovea ținta piept dispusă la 100m.Il iubeau soldații.Pe mine cred ca ma urau.Capitanul in cauza a fost trecut in rezerva pe caz de boala.
Am intalnit si grade mai mari loviți de această meteahnă.La Galați ai avut un colonel fost comandant de regiment lovit intr-o aripa pe care Milea l-a avansat într-un bilanț la gradul de bețiv.Nesimtitul de Grosu striga la el"colonele piciorul mai sus".

Militar de la 14 ani spunea...

#Akord75
Rușii sunt de vină. Cred că asta ar fi trebuit să spună presa bruxellizată. Cum de au ratat? Oricum, vorba unui fost premier celebru: fasciștii viitorului vor fi antifasciști.

csej spunea...

AKORD nu le ai cu agricultura.Erbicide , pesticide si insecticide folosesc si ai nostri din greu.Sa fii tu sanatos.Din cauza vârstei și alte motive am restrâns activitatea si am achiziționat numai 50kg NPK 15.Din vechi am erbicid pe baza de glifosat,Pantera plus pesticide si insecticide.Fara ele nu realizezi nimic.Nici grâu,porumb,fructe si legume .Eu sunt mic copil pe langa cei ce sunt mari fermieri.Tot ce cumperi din marile magazine dar si din piețe sunt tratate si paratratate.Afumaturile sunt pur si simplu vopsite cu fum lichid.Da există fum lichid.Pana si mierea albinelor beneficiază de insecticide si pesticide.Polenul din florile de rapita si floare conține insecticide.
Se da vina pe ucrainieni de parca noi am fi cu crucea in san.


avianyc spunea...

@ Akord75 & Militar de la 14 ani
Sa nu fie cu suparare pentru " Slava Ukraini" dacă pe viitor pachetele umilintei cu ajutoare oferite de UE vor contine și unu-doua pachete cu faină de greiri.
Totul pentru Ukraini ,ce conteaza daca ai nostri nu se ajung cu pensiile .

Special pentru gasca cu " Slava Ukraini"!
Poate coborati cu piciorele pe pamant !

https://fb.watch/i-1dR1MW8f/

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ca broscuța, lipa-lipa, tupa-țupa ca sa prindă intre buze insectuța-omiduța și guguța lui mândruța! N-am spus-o pentru a poftei salivare, ci sa va aduca amintirile din tinerete cu incantare cand insecta cu erecta era cea mai mare si mai tare din parcare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Slava, slava Ukraina ca ne-a ieftinit faina, cerealele si painea! Ca le-au ieftinit la gram, acum speculantii nostrii de maidan au gasit ca-s modificate si strochite cu temutul Furadan?

Gogu Pintenogu spunea...

Nu l-ați recunoscut? Este măCiucă pregătindu-se pentru lupta de sub pod, de la Nassiria (de dincolo de Plenița). Să-l vedeți cum s-a pregătit pentru doctorat!