Un produs Blogger.

luni, martie 13, 2023

Gigi Becali, la înmormântarea călugărului Iulian Prodromitul de la Muntele Athos.

4 comments
Schitul românesc Prodromu, Athos


Iulian Prodromitul, pe numele său Iulian Lazăr din județul Botoșani, avea 97 de ani


Asa sunt  înmormântați preoții călugări; direct în pământ, fără sicriu și cu mîna dreaptă la vrdere... pentru ca asistența să vadă că a plecat cu mâna goală.
 

4 comentarii:

Leo spunea...

Ce e cu tălică ?
Începi să te pocăiești ?
BRAVO !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ingropati precum ovreii si contemporanii lui Iisus...
In industria aceasta a producerii banilor intr-un ritm industrial si bancar, religia, calugarii traiesc aparent ca niste adevarati asceti, dar nu degeaba majoritatea fiind burduhănosi ca niste tauri de prasilă, iar prin cotloanele manastirilor sexul îndărătnic este garantat, ca si accesul la sutele de budane de vin si rachiu, produs de miile de hectare de vița de vie din anexele averilor manastiresti, iar daca noi visăm la gratare de claponi (cocoși la fel de ortotoxi ca gainile si calugarii, dat fiind ca-s castrati ca sa depuna material cărnos pe sub pene si fulgi), la ei e o bagatela culinara, obisnuita. Ochii cu priviri viclene si vorbele mieroase atrag sute de mii de de credinciosi in delir mistic, aidoma ciobanului machedon si de-a dreptul intrat in crize mistice caraghioase si ilare, astfel ca industria ortodoxa aduna bani căcălău, mai ales ca sunt exclusi de la taxe si impozite de catre politicienii in slujba carora se afla electoral. Niciodata n-am crezut in tabuurile lor de sub odajdii, in acuratețea cavităților si excrescentelor pretins a fi sigilate impotriva pacatelor diavolesti si, in acelasi context religios, insa in paralel, la vecinii catolici, daca urmariti activitatile papilor catolici, nu exista un eveniment deosebit sa nu-si ceara iertare de la pamanteni pentru miile de violuri ai supusilor pedofili in sutane...
In pamant, oricum ai ajunge, imbracat modest sau de la Armani, gol pusca si acoperit cu paie, sau poleit cu aur, se zice ca te duci asa cum te-ai nascut: In gurul gol d.p.v. financiar, desi poti avea cei mai multi bani din lume, sau cat ai lui Jiji Berbeacă!
Aviz clocarilor mafioti, care nu-i mai satura dracul de bani, obtinuti prin pacatul furtului de drepturi de la cei saraci si inselaciunilor financiar contabile, dar si prin denaturari legalitare prin interpusi din politica corupta! Mie, putin imi pasa despre felul in care ma vor ingropa cand voi crăpa!

Alex spunea...

Io cred ca alea sunt pensiile militare și cioclii sunt guvernanții!

reddog spunea...

Rambo și Cezar ar trebui să meargă la mănăstire.
Nu înainte de a lăsa averile săracilor.
Și să regrete viața petrecuta în desfrâu după ce au luat mormane de ajutoare.
Mai sunt și alții nu doar micuții mai sus menționați.
Din ce am văzut de când sunt pe blogurile astea militare cei mai tari în clont sunt aia care au luat mormane de ajutoare.
Sau compensatorii cum ar spune clovnul de Dan B.