Un produs Blogger.

duminică, aprilie 07, 2024

Jandarmeria la inaltime: de ziua ei a urcat calul pe scena pentru a da onorul lui Predoiu.

10 comments

 In rolul domnitorului Moldovei Grigore Alexandru Ghica, care in 1850 a semnat hrisovul de infiintare a Jandarmeriei, actorul Stefan Velniciuc, calare pe calul urcat pe scena.


10 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Trei in unul, ca la ness expreso: Prostie fara margini, atitudine de slugareala, tipic mioritica, si lichilism hando bosii care asteapta grade cu stele aurii! Plevusca executa fara crahnire ordinile cancelaristilor plimbatori de mape si mapeți

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Linsul cepeleag, cu pruna sau bucata de placentă, uitata in gura de la nastere, nu i s-a spart limba geografica intre masele de la penibilul situatiei, in care l-au pus colineii si jeneralii aspiranti la macaroane noi?! Louis Fernandel nu va muri, niciodata, cat inca vor mai exista prosti pe planeta, cu atat mai mult nici revista de humor, ,,Urzica”!

Outlander spunea...

@Claudiu Marin
Acest topic a fost subsumat la segmentul ”Umor”!
Mai aveți dubii că așa ne percep ăia de la 1-6, supravegheați îndeaproape de P. Comasat din Romănia?
Îmi pare rău că asociez numele țării mele dragi cu această mitocănie perpetuă, ce ni se strecoară, fără jenă și cu nerușinare, de ani și ani de zile!
Rămânem siderați de activitățile cotidiene, prin rotație, ale acestor oligofreni care ne-au căpușat cu prostiile și cu hoțiile lor și...uităm atât de repede!
Suntem alienați!
Fără doar și poate!

”Cu stânga nici cruce nu poți să îți faci, darămite să conduci o țară!”
Petre Țuțea

Trăim timpul în care omul bun trebuie să meargă la psiholog pentru a învăța să suporte lucrurile pe care omul rău le face!
Așa, că mulți de pe aici, am oferit o inimă bună într-o lume atât de rea...și asta a însemnat curaj nu slăbiciune!

”Politica este modul prin care cei fără principii îi conduc pe cei fără memorie!”
Voltaire.

Țara asta s-a dus de râpă pentru că oamenii au ajuns să fie mândrii că sunt atât de proști, încât să le fie rușine!

GG spunea...

Trebuie sa fii mândru că ai fost jandarm,la pensie cu solda de grad 390 lei pentru Gloria ministrului MAI și a celor ce au fost și vor urma,în pururea,Amin!

Relu spunea...

Lipseste un gratar mare in mijloc si manele sa fie treaba calumea.Si desert seminte scuipate pe jos ca-s biodegradabile.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Decat un cal gras si sedat, calarit de o elita surogat, cu rude in Comandamentul blindat, nu mai bine se prezenta emblematic un spectacol tematic cu ,,Dansul pulanelor pe schinare, pe o masa mare la o manifestare, supusa la gazare?!''

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eminența cu gălușca, să-și pună la ulcior nițica căcuța, dacă uitadu-se la buiestrul fără căruță i-a ieșit la un ochi ca o grăunță, caci nu exista o ,,Cantare a Romaniei'' fără aportul armasarului sau a iepei din adapostul ieslei, care pot fi cauzele inflamatiei la ochi din pricini de deochi! Dar daca mai aduceau intre draperii oi țurcane, vaci balane sau angării americane, va dati seama ca se umple bietul peltic numai de flegmoane?!

Iulian Mareș spunea...

Acum, ca unul scrie Bucovina cu oi legate la tarus pe o coastă de deal, altul scrie PNL cu căprioare și cerbi la hranit, ce mare lucru ca un cal (parcă pur sange englez, arab și rasa Nonius/de origine austro-ungară) a fost urcat pe scena?
Conteaza ca ministrul Predoiu sa se simta bine gadilat si sa aprecieze sâsăit „escelent”!

*Mai este putin si, precum un inaintas imparat roman si-a declarat calul senator si Predoiu il poate face macar secretar de stat la MI!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, sa nu gresesc, ca in cazul rasei catelului tau, luat de val, imparatul era Nero-incendiatorul cu aruncatorul de flacari americănos? Memoria imi mai face feste. Oile la țăruș sunt din tarla bulibasei lingurar de sub coviltir, Jorje Siminoc hando Fleoșcani, si târla i se toot mareste cu oi cocalare, bombardiere si analfabete... Mai e si o turma de râtani cu colti nichelati, din turma turba scrofetei de Mangalița, Belciug Șocata, care e in mare panaramă si divort cu Vier Silver, fiind acuzata de adulter cu un somer jmeker de prin tembeliziunile prostite de talentele lui de Buftea, si fiindu-i arzoi de partid, asociati in rele, au coborat turma de porcine in sondaje de la 6% la 3%... Ce Parc Zoo in politica mapeților din Romanistan! Mucușor Plicușor, Arrmanda Clocita si Dârlă Jalon de PNRR, sunt *vedeatele* ursseriste, cat despre căpreoarele si incornoratii lăbărali acum sunt in rut cu orizonturile rosii-purpurii, prin anus contra naturii, ca sa moara de ciuda Putinei ca i se violeaza secera si barosul de pe Kremlin! Ce rau e sa scoti calul de la darloagă si sa-l injosesti pe o scenă ca pe-o martoagă, doar ca asa a vrut o minte dementă sa faca sa ranjească o mestecătoare căptușită cu placentă!

GG spunea...

Când am văzut acest filmuleț,cu acest cal pe scena,imediat mi-a venit în minte sceneta cu Don Quijote și sluga acestuia, Sanjo Panza.Câtă slugărnicie!!!