Un produs Blogger.

vineri, martie 13, 2020

Așa va depune Orban jurământul!

33 comments
Gurile rele spun că l-au virusat temporar pe senatorul Chirac pentru a acoperi retragerea membrului Câțu din actul care era să-l însărcineze că premier.
Bănuielile sunt alimentate de comportamentul bizar al unor miniștri care au declarat că se autoizolează, dar sunt semnalați in aceasta seara în locuri publice. Unul era în sala fitness de la Complexul Stejari.
Iată cum vor depune mâine miniștri jurământul.

33 de comentarii:

BONIFATIE spunea...


O întrebare, pe verticală și pe orizontală.
Cine-i Tutankhamon (băiatul faraon)?

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea, ne cred prea proști ca să nu le înțelegem jocul. Totul este o făcătură (nu coronavirus), ci jocul politic în care implică acum și această boală (ea a fost și este vinovată pentru tot ce s-a întâmplat până acum și ce va urma). La noi în oraș se circulă normal, am fost la bancă / farmacie (se intră doar câte 4 persoane, dar se intră, merge și mai ușor că lumea nu se mai înghesuie), Piața Mare, etc. P.N.L. prin ceea ce a făcut în ultimele luni de când sunt la guvernare împreună cu domnul KWI s-a dus la vale de tot (vorbește poporul oameni buni, revenițivă). Așa făceau domnitorii și boierimea în timpul războaielor, se ascundeau sau se aflau în fruntea țării. Lor le este frică să circule printer oameni, vezi doamne să nu se îmbolnăvească și să nu mai aibă cine conduce țara. Noi (nu eu că nu sunt pregătit și apt medical) domnilor politicieni și președinte, adică armata dacă domniile voastre nu sunteți în stare. Totul a rămas pe spatele a doi oameni, Șeful DSU domnul Raed Arafat și Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel. Vorbește lumea în Piața Victoriei, în Piața Revoluției, în Piața Mare sau cea Mică, dar lumea vorbește, reține și nu uită.

Viorel spunea...

Sunteți cam zgârcit, băgați și puțin aer condiționat poate omoară virușii și nu mai contaminează și pământul.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La mij...loc e o facatura ordinara, fericita pentru romani si Romania, pentru ca sondajele au coborat dramatic in defavoarea lăbăralilor! Nu are rost sa mai tranca-fleanca, pentru ca v-ati prins de un joc murdar, politic, al puterii, de tot rahatul! Nici unul n-are nici un virus, la ora cand scriu cred ca are 2 kile de cognac baute de Organ!Tineti minte de la mine ce spun: Lăbarii nu-si vor mai reveni, de acum incolo, niciodata, dar va creste in sondaje USR, daca stau deoparte de PNL! bASESCU ESTE PRIMA DATA IN VIATA CAND II PROMIT O CINZEACA MARE, PENTRU CA I-A DARMAT PE LĂBARI CU NISTE DECLARATII CRITICE, JOS PALARIA! Tot ce trebuia sa spuna Colac-ul din coada cainelui, ,,seful'' parat al PSD, a zis Basaul! Ciolacu? Este omul SRI al spanzuratului, si nu o sa-l auziti vreodata sa glumujdeasca cuvandul DEMITERE, pentru Plavan!

Leon spunea...

http://www.cdep.ro/pdfs/guv202003/Desfasurator.pdf

Leon spunea...

http://www.ccr.ro/wp-content/uploads/2020/03/Plen-18-martie-2020.pdf?occurrence=2020-03-18

M spunea...

Vai de capul nostru!

Am doua intrebari pentru domnii care au mai multe informatii decat mine:

1. De ce dracu nu instituie Johannis "situatia de urgenta"?

2. Cine plm sunt turistii aia care au trebuit adus cu Spartanul din Italia (un zbor e evaluat la 200.000 de euro). Daca plec in Bali la plaja pot sa cer si eu la intoarcere Spartanul?

M spunea...

Romania va declara "primul robot infectat de coronavirus"? 😁

Iulian Mareș spunea...

Este o porcărie și batjocură! Preturile sunt aceleași pt un zbor "Misiune Umanitară" pt Spartan că și pt TAROM sau mai mic dacă inițiezi o cursă chartere de 20 locuri!
Am mai spus...orice partz îl rezolva armata! S-au consumat toate "capabilitatile" civile și vine Ciucă cu ale lui? Are el aeronava? Atunci sa o trimită pe a lui!
Macar sa fi venit încărcat la maximum!
Hai diasporezi acasă, să vedeți cum vă conduc votanții voștri! Ce fericiți veți fi!
Hai ESP convinge-i și tu că acasă vor fi tratați mai bine! Polisano are ușile deskise....

Iulian Mareș spunea...

Și-i va fi mormântu-ncoronat cu flori!
*Muma lui Stefan cel Mare!

Leon spunea...

"Orban nu va merge în plenul de azi, al Parlamentului, ca să asiste la votul de învestitură. El nu va merge nici la Palatul Cotroceni, pentru a depune jurământul, ci va face procedura prin sistem de videoconferință, un lucru fără precedent nu doar în istoria României, ci în istoria mondială."(DCNEWS)

Viorel spunea...

Domnilor / doamnelor judecători de la CCR, ICCJ, pentru dumneavoastră “Legea privind abrogarea unor prevederi referitoare la pensiile de serviciu și indemnizațiile pentru limite de vârstă, precum și pentru reglementarea unor măsuri în domeniul pensiilor ocupaționale” ESTE PERFELT CONSTITUȚIONALĂ și merită aplicată în procent de 100% (asta ca să vă aduceți aminte de toate Deciziile luate împotriva noastră a militarilor, pentru noi toate solicitările erau INADMISIBILE, PREMATUR FORMULATE deși trecuse 10 ani și OBLIGATORII (deciziile dumneavostră) când era vorba despre noi, în opinia domniilor voastre totul era constitutional, acum va venit rândul, motiv pentru care, faceți ca militarul, strângeți din dinți și mergeți tot înainte că nu muriți de foame ca alte categorii sociale poate și ele nedreptățite de deciziile dumneavoastră. Pentru domnii / doamnele judecători de la C.Ap. procentajul este de 75% iar la Tribunale 50% pentru că au judecat corect unele dosare, la altele au fost părtinitori iar la unele nu au putut din cauza hotărârilor luate de cei menționați mai sus.

M spunea...

Scrie undeva in Constitutie ca Presedintele nu se poate desemna pe el insusi Prim Ministru? 😜

ifrim spunea...

1.Pentru a câștiga timp să se întoarcă disaspora în interiorul granițelor și a vota cu dreapta la cele 2 tururi de scrutin din acest an.Dar tot așa de bine poate fi acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor. 2.Extragerea turiștilor sub acoperire ai SIE cu nume de cod ....

Caro spunea...

Un lucru devine evident prin cazul Chitac.Covid 19 nu tine seama de culoare, cea politica desigur......
Circul este dezgustator insa, dar asa se intampla cand dai briciul la maimuta,chiar si prin vot.

Iulian Mareș spunea...

👍👏
Nu Ise interzice, deci este permis.
KI=Președinte și WI=Premier!
Am tăiat nenorocitul de Nod Gordian!

Viorel spunea...

Comparând președintele României și clasa politică de astăzi cu comentariul domnului Iulian Mareș (afirmațiile domnului Petre Țuțea despre Tov. Ceaușescu) și afirmațiile omul de afaceri american Jim Rogers despre Coreea de Nord și președintele ei, trageți concluziile necesare (cel puțin pentru cultura personală).
Omul de afaceri american Jim Rogers afirmă într-un interviu acordat CNN Money, că ar cumpăra Coreea de Nord, dacă i s-ar permite, explicând că nu ar reveni în Statele Unite, în contextul în care acum trăiește în Asia.
“Dacă aș putea, aș cumpăra Coreea de Nord. Sunt foarte entuziasmat privind Coreea de Nord. Dacă aș putea să îmi pun toți banii pe Coreea de Nord, aș face-o”, care și-a construit averea făcând investiții în zone în care alții se temeau de riscuri.
“În Coreea de Nord au loc schimbări massive. Nu aș fi investit în tatăl sau bunicul lui Kim Jong-Un, actualul lider nord-coreean, dar este ca și cum ai spune că în anii 1980 nu trebuie să faci investiții în China din cauza lui Mao Zedong. Mao a murit, iar Deng Xiaoping făcea unele schimbări. În momentul de față se produc schimbări majore în Coreea de Nord. Acest copil face schimbări uimitoare”, afirmă Jim Rogers la CNN Money.
Întrebat dacă va reveni în Statele Unite, omul de afaceri a răspuns “Când merg la New York mă bucur atât de mult că trăiesc în Asia. New York este un oraș de lumea a treia, cu un aeroport de lumea a treia și un sistem de taxare de lumea a treia”.
“Să compar viața din Singapore cu cea din New York viața din Hong Kong cu cea din Chicago? Nu, nu îmi este dor. Sunt încă cetățean american, plătesc impozite în S.U.A., votez în S.U.A., dar îmi place că trăiesc aici, în Asia” spune Jim Rogers. (https://www.mediafax.ro/economic/omul-de-afaceri-jim-rogers-as-cumpara-coreea-de-nord-daca-mi-s-ar-permite-video-14211716)

Iulian Mareș spunea...

👍👏!
Eu zic că este agent infiltrat al PSD!
PUIE MNL! Or_Ban și Cîță au fost ținta unui atac biologic terorist! 😂🤣🌚👽☠️👻

*Dosare penale omului din izoletă și pletosului hippyot!

Sorina spunea...

Deci parlamentul.cate ne reprezinta in acest război se da pitit asa ca si armata in caz de război sa nu mearga la lupta da apere poporul ăștia san5 nebuni se pune la cale o altă ordine mondială data de 7m.vorus din EPRUBETĂ?!DECI NU REVOLTE NU GREVE NIMIC SA VEDEM ?

M spunea...

La prima intrebare am gasit un raspuns!

Echilibrarea bugetului!

Criza asta o sa provoace si o criza economica. Din fericire cei mai multi morti sunt pensionari. Peste cateva luni Orban o sa anunte ca are bani de maririle de pensii prin reducerea pe cale naturala a beneficiarilor! 😁

@Ifrim

Sper ca macar aia de la SIE vin cu leacul impotriva cancerului... asa ca sa se justifice cheltuiala. Tare imi e ca e vorba de niste prieteni de-ai lui Johannis... pe ce facem pariu?!?

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/guvern-orban-iohannis-a-semnat-decretul-ceremonia-juramantului-la-ora-18-00_736055.html.
Cine are posibilitati, sa inregistreze acest moment unic intr-o tara democrată,...pentru posteritate..!

Viorel spunea...

Pentru domnul președinte KWI, domnii deputați și senatori (din zona Moldovei) și viitorul Guvern al României. Spre știința și informarea dumnevoastră, solicitați date de la secretariatul Ministerului Finanțelor Publice despre conținutul petiției înregistrate la nr. 683488/29.07.2019 (Guvernul Dăncilă) iar de la Secretariatul general al Guvernului date despre conținutul petiției înregistrate la nr. 15D/12146/07.01.2020 (Guvernul Orban). Dacă în perioada (scuze că mă repet) 1989-2018 Moldova a fost Roșie/PSD iar în 2019 Galben/Portocalie (PNL/PDL), de pe 01.06.2020 roata se va întoarce iar (V-o prezice Baba Vanga din Moldova). În Moldova cea săracă și neglijată de domniile voastre care nu ați fost în stare să construiți șosele și autostrăzi, în special autostrada Unirii (Târgu Mureș-Iași-Ungheni) pentru a da posibilitatea investitorilor români (din alte zone) sau străini să vină în această zonă, să investească și să creeze locuri de muncă, să vă văd pe domniile voastre ce o să faceți când până trece și după ce trece pandemia de coronavirus se vor întoarce acasă un milion sau mai mult de moldoveni plecați afară. Să vă văd atunci cum le creați locuri de muncă sau le asigurați posibilități de supraviețuire, altfel ne vom trezi cu multe situații de încălcări ale legii. Nu vreau să intru în amănunte pentru că le deduceți singuri.

Ein Stein spunea...

OMS a decretat starea de pandemie si Iohanis a promis el, cu mana pe caciula aia imbecila din blana de oaie, ca luni va decreta starea de urgenta. Oare de ce dracu se grabeste in halul asta? De ce nu iulie?
Guvernul va depune juramantul cu masti chirurgicale si manusi de cauciuc. Trebuie sa-i multumeasca lu Chitac acest eveniment unic pe planeta.

Ein Stein spunea...

Cat despre inconsienta si imbecilitate, chiar daca scolile s-au inchis tocmai pentru a diminua infectarea cu virusul, strazile sunt pline de copii la joaca mai abitir ca in vacanta de vara. Inconstienta si imbecilitate din partea parintilor dar si din partea autoritatilor care permite acest fenomen.
Prostia nu doar doare ci si ucide.

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/ce-drepturi-pot-fi-interzise-de-klaus-iohannis-prin-starea-de-urgenta_1440653.html

M spunea...

@Einstein

Un părinte mi se plângea azi de dimineață că și-a trimis copilul în Mall că nu se înțelegea cu îl în casă și ca să aibe un pic de liniște.

L-am întrebat dacă a încercat să îi dea o palmă la fund.

Cică nu, că el și cu plodul sunt într-o relație de prietenie și că ăla micul face numai ceea ce admite copilul că îi este util.

Viorel spunea...

Lucru mai rar întâlnit în România. Când trebuiau să li se ridice imunitatea parlamentară solicitată de către DNA unor senatori, deputați, etc., pentru a fi cercetați ca urmare a unor golănii făcute de aceștia, începeau să plângă prin Parlament că au părinții bătrâni și bolnavi (parcă noi nu avem), copii mici de țâță și pe care nu va avea cine să-i crească în condiții decente pentru a fi primiți și ei în Clubul Beizadelelor. Acum însă s-a întâmplat marea minune. Au renunțat ei singuri la imunitate (pe șustache ca să nu știm noi), ăsta fiind și motivul pentru care se îmbolnăvesc de coronavirus. Deci în consecință, nici o acuză sau dosar penal de când, până când, unde sau de unde sau îmbolnăvit. Totuși cetățeanul de rând se întreabă, de ce or fi renunțat ăștia la imunitate ? Ceva trebuie să fie, iar se pune ceva la cale.

M spunea...

@Viorel

Domnu' Viorel, nu dezinformați! Parlamentarii pot fi cercetați penal și trimiși în judecată. Nu au imunitate decât pentru percheziţe, reţinere sau arestare.
Și cel mai idiot student la drept știe că poate lejer să facă un dosar beton fără să aresteze pe cineva.

Confundați regretabil cu singurul imun din România, președintele!

Este însă o greșeală frecventă datorată nu dumneavoastră cu propagandei agresive făcute de anumite grupuri de interese!

Viorel spunea...

Domnule M, dacă înlocuiam “pentru a fi cercetați ca urmare a unor golănii făcute de aceștia” cu “pentru a fi percheziționați, reținuți sau arestați”, era corect ?, problema din comentariu era alta însă, ceva de genul (cât de pervers poate fi organismul unui parlamentar privind imunitatea prin prisma celor două cazuri: imunitatea / coronavirus și imunitatea / golăneli de orice natură).
Cât despre Președintele României, dînsul nu este imun, dânsul este bolnav de dorul caselor pierdute în instanță, dar nici o grijă, primește una nouă la sfârșit de mandat.

Viorel spunea...

Știți ce a spus în acestă seară la România TV. domnul Prof.dr. Adrian Streinu Cercel și doamna Gl.mr.md.conf.univ.dr. Florentina Ioniță (Comandantul SUUMC) într-uninterviu direct ? Trebuie să avem grijă în primul rând de oamenii noștri (medicii) ca ei să fie sănătoși și în același timp să aibă grijă cu prioritate de pacienții suspecți sau bolnavi de coronavirus. (Concluzia, ei sunt primii expuși la risc iar dacă se îmbolnăvesc cine mai tratează pacienții).
În scris dar și într-un comentariu cu ceva timp în urmă m-am adresat domnului ministru Leș și apoi Ciucă în care le spuneam: Salvați oamenii domnilor miniștri (mă refeream la activi și pensionari militari privind inechitățile privind salarizarea activilor comparativ cu celelalte categorii, cât și cele ale pensionarilor privind Legea nr. 223/2015 și celelalte OUG abuzive). Luați exemplul de mai sus, nu așteptați situații extreme pentru a intra pe făgașul legalității. Ați promis, ținețivă de cuvânt. Nu se știe când va suna trompeta iar metoda struțului pe care o aplicți de ani de zile o putem aplica și noi. Și noi am jurat și dumneavoastră la fel, pedeapsa este reciprocă și se poate împărți în două pentru a fi mai ușor de suportat.

M spunea...

@Viorel

Nu era o corectura la mesajul general ci o corectura tehnica!

Se induce in mase ideea ca parlamentarii au nu-stiu-ce mare imunitate (ceea ce nu e adevarat) si se trece cu vederea imunitatea TOTALA a presedintelui si cea mai avansata a ministrilor aflati in anumite situatii.

In rest, in ambele comentarii, aveti dreptate. Vroiam doar ca mesajul dumneavoastra corect sa nu se piarda din cauza de tehnicalitate! 😁

M spunea...

Mortalitatea in Italia e de aproape 8 ori mai mare decat in China (raportat evident la populatie). Asa o fi?

M spunea...

@Iulian Mares

Ei, na, flori! Se pune un buchet de tranzistori! 😁😁😁