Un produs Blogger.

joi, martie 19, 2020

COVID-19, solidaritatea europeană nu există, constată președintele Serbiei

15 comments
Alexandar Vucic, presedintele Serbiei, a primit-o pe ambasadoarea Chinei la Belgrad, căreia i-a mulțumit pentru ajutorul constând în teste pentru COVID 19.
Sârbul a rostit un discurs dur la adresa Uniunii Europene.

Solidaritatea europeană nu există. E un basm cu zâne. Ne punem speranțele în singurii care ne pot ajuta în această situație dificilă”




15 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Armata României îşi anulează participarea la Defender Europe 20, cel mai mare exerciţiu militar al NATO programat în acest an.

Iulian Mareș spunea...

Armata a activat Spitalul Militar ROL 2, cea mai modernă unitate spitalicească, deplasabilă, din lume! Condițiile de lucru și internare depășesc cu mult ceea ce ați văzut până acum! Toată aparatura este de TOP!
Să-i de-a Dumnezeu sănătate celui care a decis să-l akzitioneze!

M spunea...

Va mai amintiti mistourile la adresa lui Ponta care se straduia sa aiba relatii bune atat cu sarbul cat si cu "dictatorul" Erdogan? Pana una alta ajutorul a venit doar din Serbia si azi din Turcia (care a trecut peste propriile decizii de oprire a exporturilor).

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

O fi ,dar daca nu ai vazut ce-i prin lume pot zice orice ......
Noi vom fi cu el si peste 10 ani in timp ce altii care evolueza si isi detin tehnologii si minti inovative maine nu mai fac Skoda Octavia Rapid ci fac Skoda Skala .........

Mihai spunea...

Este greu să gestionezi o asemenea tragedie in contextul in care daca cade economia occidentală ,cade economia mondiala cu tot ce decurge din asta.
Fiecare trebuia sa se gandeasca din timp si la situatii neprevazute.
Nu ne putem lafăi vara cu zilele oraselor ,satelor ,comunelor ,municipiilor ,etc s ,si la necaz să ne ajute altii.

Mihai spunea...

Azi dupa masa de pe aeroportul Iasi o aeronava a transportat spre Germania un grup de romani care mergeau la munca cu contract in Germania.
Sunt acele contracte sezoniere. Ramane de vazut daca vor fi primiti.
Concluzia ; nevoia de bani si neajunsurile intrec frica de coronavirus .........
Multi am mai transportat si eu pe vremuri in aceasi directie cu aeronava de linie . Oameni simpli ,cum erau si cei de azi ,optimisti si cu speranta .........
Doamne ajuta la toata lumea!

Iulian Mareș spunea...

Mă și miram sa înțelegi ceva....
Tu crezi că astfel de spitale se cumpără 2/săptămână, precum ciorapii?

Iulian Mareș spunea...

Mintea de pe urma a romanului! ... Să nu poți produce măștile alea de 0.35 lei bucata! Să nu fabricam noi biocide? Putregai de clasă politică....

Iulian Mareș spunea...

👍
Unii au plecat pt că nu aveau după ce bea apa, alții pt un câștig mai mare!
Au plecat și pt furat și cerșit destui!
De ce crezi că au revenit colorații? A început șomajul cu restricțiile de deplasare urbană!

Stelian P. spunea...

@Huhu
In afara de fratele din China sirbul mai are un frate si in Rusia care nu stiu cum il ajuta si dece nu-i pomeneste numele. In loc sa faceti propaganda anti-UE folosindu-va de sirbi mai bine aratati cum sunt tratati romanii din Serbia.

M spunea...

@Iulian Mareș

Nu va amintiti de Hexi Pharma? In loc sa le dea o amenda si apoi sa aiba grija sa nu mai faca aia prostii au inchis fabrica, s-a stricat materia prima in depozite, ii freaca pe aia prin procese de 3 ani si i-au omorat patronul, singurul care avea stiinta organizarii.

Eu daca zic ca razboiul anticoruptiei a dat cu tara asta de pamant ma injura rezistentii cu ochii injecati si cu creiere de bibilica. DA, PEDEPSE PENTRU HOTI dar CU MENTINEREA TARII IN STARE DE FUNCTIONARE!

Oare Kovesi doarme bine pe acolo pe unde este?

Iulian Mareș spunea...

M,
Kovesi se lupta cu Korona 🍺....

Mihai spunea...

@ Mareș
exista o institutie vitala pentru asemenea situatii. Se numeste ANRSPS.
Cât timp este in subordinea MI si impanata cu sinecuri ,cum am putea fi acum in stare de normalitate.
Unde sunt planurile de altadata prin care in asemenea cazuri se poate cere economiei sa treaca la productia de necesitate.
Când au negociat in batjocura (circ de prost gust) cu DD privatizarea acestui colos strategic si-a pus cineva problema cu ce actionam daca se ivesc astfel de situatii.
A negociat cineva din aceasta institutie amintita mai sus din timp de pace un plan de productie măsti si completarea rapida a stocurilor si necesal pentru populatie cu o firma producatoare de imbracaminte (ca de textile nu mai avem) . Și daca fenomenul dureaza un an de zile ce facem ?
Ș.a.m.d.
Stam in casa dar cât !
D-voastra trebuia sa stiti bine asta .
Cehii au ordonat ca toata populatia de pe strada sa poarte măști iar intre orele 11-13 in magazine au voie doar persoane vârsnice peste 60 de ani.
Noi ,in lipsă de orice ,parca am fi in campanie electorală.

Huhu Rezea spunea...

Hodoranc-tronc! Citește eticheta "românii de lângă noi" și vezi ce am scris despre vla1șii din Timoc.
Chian, d-tale ți se pare că există solidaritate europeană în această criză?