Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 21, 2020

Dacă bătrânii nu înțeleg să se izoleze la domiciliu, se vor gasi alte soluții de izolare

14 comments
Horațiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății.

”Este evident că populația cea mai expusă la risc este populația în vârstă. Conform datelor pe care le avem și care concordă cu datele furnizate de OMS, se referă, în special, la persoanele peste 70 de ani, la care infecțiile cu Coronavirus produc un grad ridicat mortalitate. Este motivul pentru care este necesar să limităm contactul și posibilitatea de a se infecta această categorie de pacienți. Ne punem problema izolării lor, în primul rând la domiciliu, dacă nu se va putea, o să căutăm alte soluții, dar sunt măsuri din sfera civilă, de competența MAI, mai puțin a Ministerului Sănătății, care gestionează pacienții. Populația la risc este gestionată de MAI și se pune problema găsirii unor soluții pentru a pune deoparte pacienții peste 70 de ani sau posibilii pacienți peste 70 de ani” 
a spus Horațiu Moldovan, la Digi24.

14 comentarii:

Leon spunea...

Eu ma izolez aici, la blogul huhurez.com...:)).

M spunea...

@Leon

Stau și eu până mă dă afară! 😁

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea, dacă (,) considerați că materialele următoare poat fi de interes general în momentul de față și merită adus la cunoștința populației, puteți să-l postați. Decizia vă aparține. “Un adevăr cutremurător!!! Microbiologul Vania Atudorei distruge mituri!!!” (https://www.youtube.com/watch?v=UUCe4I0YZCk).
(http://stiri.botosani.ro/stiri/special/exclusiv-o-sinteza-actuala-pe-intelesul-tuturor-a-covid-19-oferita-de-cercetatorul-botosanean-vania-atudorei-microbiolog-in-canada.html)

ION spunea...

Bolsevicii au iesit la plimbare.A naibii baba iese si ea putin sa-si desmorteasca picioarele.Pana nu pune pula pe ei ca in China nu se astampara.Stam pe un butoi de pulbere din cauza unor senili.

Huhu Rezea spunea...

Asta cu armata pe strada o tot spui de 7 ani, de cand postezi pe acest blog numai aiureli.

ION spunea...

Armata pe strada in situatia actuala nu este prostie.Ce vezi rau in sprijinul MAI cu efective?Au facut-o chinezi si in final au redus nr. infectatilor.Daca italienii o faceau mai devreme nu aveau atat decedati.Au facut-o si spaniolii dar cu intarziere.O fac acum nemtii.Apreciez stiinta ta in descalcirea legilor privin pensiile in rest net tavarisci.

Calinmihaib12 spunea...

...Ioane... CAM INTRECI MASURA SI BUNUL SIMT ...COMUN...!

Huhu Rezea spunea...

Italia a raportat astăzi 800 de decedati din cauza coronavirusului.

Iulian Mareș spunea...

Posibil si pt ca guvernantii lor au actionat timid si tardiv!
Dar daca ar fi avut si ei un "guvern in exil".....?

ifrim spunea...

La populația Italiei, datorită izolării la domiciliu,dacă se fac și se raportează testele BARZA posibil sa fie 900 de insărcinate!

Dan B. spunea...

Când ai comentat, ai cuplat anterior și neuronii?
Eu, din imaginile media, am sesizat că parcurile-s pline de tineri, dornici de distracție și socializare.
Și la mine-n bloc, am o vecină care merge cu cadrul in jurul imobilului, ca să nu-i amorțească definitiv membrele inferioare, Să o opresc la a ieși din casă?
Și cine PLM ești tu, ca să apreciezi că ar fi bolșevici? Îți spun eu, esti un IDIOT. Sau mă-ta nu-și mai dezmorțește picioarele la doi metri adâncime?

Dan B. spunea...

Armata, ce-a mai rămas din ea, este în teatrele de operatiuni NATO sau ONU, iar efectivele de aici sunt destinate schimbului de tură cu cele dislocate dincolo de granițele României.
Sau, poate, te-ai referit la Bg 30 Gardă și Protocol? Și, la Cotroceni, cine mai dă onorul?

M spunea...

Medicii si asistentele - la datorie!
Pompierii - la datorie!
Politistii si jandarmii - la datorie!
Militarii - la datorie!
Vanzatorii si casieritele - la datorie!
Cei de la electrica, de la apa, de la termoficare - la datorie!
Transporatorii - la datorie!
Soferii de autobuze - la datorie!


Numai Joahannis si cu Guvernul - IN IZOLARE!

Bă, idioților, numai voi sunteți în pericol? Ăilalți pot să crape dacă scăpați voi?
Huo!!!!!! La muncă!!!!!

Leon spunea...

Am aflat ca o parte din personalul medical care poarta costumul de protectie, mai bine de 12 ore, nu merg la toaleta si poarta pampersi...!