Un produs Blogger.

vineri, martie 06, 2020

Dănuța presară "Verdict politic" despre Coarnă cu gesturi obscene involuntare

21 comments

Dănuța, atenție și la clișeele verbale repetate în mai multe episoade! Încep să zgârie la auz.

21 de comentarii:

M spunea...

Acu probabil că stimata noastră gazda iar nu o să îmi publice comentariul...

Da, Coarnă are și părțile lui bune dar istericalele nu fac bine imaginii sindicatului și prin extensie celor reprezentați.

Dacă ați văzut și USR sau PNL se delimitează de dide, Ceaușescu și alții ca ei.

Madam zice cum se vede din afară. O persoană care de mai multe ori a avut texte de susținere a oamenilor în uniformă este deranjată de agresivitatea lui Coarnă.
Vremurile s-au schimbat. Trebuie cineva mai apropiat de negociere, de a forma o imagine, de a își atrage simpatia.

mosmartin16 spunea...

...daca si asta e ...analist politic...ne-am dat naibii !!! Unde naiba a vazut individa ca se fluiera in timpul imnului ?? Prostii si manipulari ...

Leon spunea...

Se vede ca Danuta n-a urmarit videoclipul cu sosirea Presedintelui Iohannis la sediul MAI. In timpul Imnului nu se auzea nici musca; cand oficialitatile urcau treptele de la intrare in cladire au inceput sa cante Vuvuzelele..!

Alex spunea...

De aratea ori lui Coarna ,membrilor sindicatului pe care acesta ii reprezinta ,li s-a aratat degetul mijlociu ca mod de rezolvare al problemelor,incat am impresia ca toti au ajuns la culmea rabdari.O generatie de politicieni incapatanata ,aroganta ,pusa pe facut averi ptr.sine ,care ne-au vandut tara bucata cu bucata ,ipocriti ,ingamfati si oportunisti ca aceasta ,nu merita nici cel mai mic semn de respect.Ne-au intors spatele dupa 1989 si daca pana atunci si putin duoa aceea ne pupau mainile,acum ne transforma in asistati sociali.Incepand cu betivul ,terminand cu Olguta ,si-au batut joc de noi cum au vrut.
Daca mutul care este comandant suprem tace cand aude toate aberatiile ce se spun despre militari,zambind inghetat,ce sa mai spunem?Tuturor li s-au permis prea multe.Este o sleahta de hoti in fruntea tarii ,aceeasi de 30 de ani.Sau schimbat cativa dar cei care au venit in locul lor au aceleasi apucaturi.Ii doare in cot de tara.
Cu oameni de nimic ca acestia nici nu merita vorbit frumos.Un idiot fost minustru al Ap.N. in timp ce primea onorul butona la telefon.Scarboasa natie de oameni.

Huhu Rezea spunea...

Așa a dezinformat Vela, că sindicaliștii au fluierat Imnul, așa a repetat și presa unităților militare, așa a reținut și Mircea Badea cu fustă

M spunea...

@Huhurez

Da, aveți dreptate . Dar știrea s-a rostogolit așa.

A mai fost dat și schimbul de replici cu Vela în care Coarnă a reacționat zic eu deplasat.

Cum bine știți, adevăr e ceea ce rămâne în mintea publicului nu ceea ce s-a întâmplat.

amadheg spunea...

o femeie excentrica

Xpert 86 spunea...

Nu îl admir pe Coarnă, dar Vela a indus în eroare pe cei care nu cunosc starea reală în legătură cu Dec nr. 51/2019 cât și L 71/2015!!!Adevărul e că nici Coarnă nu e diplomat, dar nici ca o slugă nu poate să se comporte în fața unora care dezinformează opinia publică!!!
A-și dorit să fi fost Coarnă la fel de agresiv când s-au tăiat pensiile cu 35% și s-au stabilit grilele de salarizare pentru politiști și cand a intrat în vigoare controversata L. 71/2015!!! Au trecut 5 ani de atunci de la adoptarea L. 71/2015 și vreo 2,6 ani de la intrarea în vigoare a legii salarizării nr. 153/2017 și a tăierii pensiilor din L. 223/2015 și toate sindicatele nu au mai întreprins nimic, ajungând cu salarii la nivelul polițiștilor locali sau sub nivelul acestora și cu pensii ca muncitorii din privat!!!!!!!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Tradatorul, Ciolacu SRI, omul lui Iohannis, pus sa distruga PSD din interior, impreuna cu Tudose Star Strek, vor sa schimbe sigla si numele PSD! Bai, pungasilor tradatori, la bordel se schimba curvele, nu felinarul! Carel poteca, tu si toate panaramele, care ati tras partidul in jos, nu sa schimbati o sigla si un nume cu o traditie social-democrata de peste 30 de ani, in care romanii intotdeauna au gasit intelegere, sperante implinite si o conditie sociala a bunastarii, pe care o mana de borfasi le-au pangarit si le-au transformat in lacrimi si durere pentru toate institutiile de forta, tradatorilor!

Leo spunea...

Ciolanu , continuă "opera" lui daddy şi a Vasilicăi. Şi-a luat ca întăriri pe olguțu și tractor (zis și artmetică).
La vremuri NOI oameni NOI. Tot NOI..........

Liviub spunea...

Italienii i-au solicitat si pe rezervisti in sprijinul comunitatii impotriva virusului?

Iulian Mareș spunea...

Tibi,
Rodul ignarilor Orban, Turcanu, Grinda și KWI & Pralong s-a văzut în 3 luni! Ai încredere în ei! Felicitări! Eu as vrea sa dea înapoi, la valoarea inițială salariile bugetarilor, alocațiile și contribuțiile la pensie sa fie că înainte de legea salarizării, cum erau odată...
Tu nu vrei?

M spunea...

Da, asa e.

Foarte rar însă i-ați văzut pe cei de la Sanitas sau de la Spiru certându-se în stradă cu miniștrii.
Hadăr are ușa deschisă la mai toți miniștrii, intră direct la ministrul învățământului, la cel al muncii și la primul ministru. Ce a obținut el pentru dascăli nu au obținut toate sindicatele, asociațiile și comitetele noastre. Fără isterii, fără jigniri. Au populația de partea lor.

Să judecăm drept și pragmatic! Ori tăcând și înghițind, ori certându-se în emisiuni nu prea am avut succes.
Și cei din învățământ au câștigat drepturi in instanță și ai și primit banii. Doar întreb : oare nu at fi bine să învățam de la ei? Oare cu un pic de diplomație nu am câștiga mai mult?
Te răcorește, e adevărat să îi strigi unui ministru o înjurătură dar e productiv?


PS - cei din Poliția Locală sunt mereu pe lângă politicieni, acolo unde e pâinea și cuțitul. Ăia de la Poliția Națională se laudă cu succesul de a da o amenda de 100 de lei și de a da apoi imaginile la TV cu politicianul care a greșit. Ala o să urască de moarte Poliția pe veci (vezi Solomon de la Muncă).
Asta e viața reală!!!

Leon spunea...

Leonard, daca-ti pasa de soarta PSD-ului, bag'seama ca doresti sa-i votezi in continuare..!

ION spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

M comiunicat deja că pentru limbaj injurios sau indecent, tu si @microsoft sunteți opriți la comentarii până la Paște.
Nu știu de cde mai pierzi timpul pe aici.

M spunea...

@Leon

Strict doctrinar un bugetar va vota mereu cu stânga. Tăierile de salarii și pensii sunt de obicei apanajul dreptei.
De altfel și ultima dată când ai guvernat PDL a tăiat venituri și a dat afară bugetari.
In 4 luni PDL a arătat cum văd ei România: inflație, împrumuturi enorme, privatizarea sănătății și a companiilor profitabile, legi date pentru multinaționalele străine. Dacă faci parte dintre cei avantajați de aceste măsuri evident că vei vota PDL dacă nu....

Leon spunea...

O stire pe placul lui Leonard si Cornel:
https://www.stiripesurse.ro/gabriel-oprea-revine-cu-o-veche-initiativa-vrea-impozitarea-marilor-averi_1437862.html

M spunea...

Bun comunicatul snppc despre ce s-a întâmplat la MAI.
Din păcate nu prea este preluat. Ar duce la o informare corectă. Poate Coarnă at trebui să apeleze la televiziunile la care face prezența. Spun asta în sensul bun, adică să își folosească "întrarea".

Negritoiu spunea...

Domnule M,
Va respect opinia dar va intreb :amenintarea sau constrangerea sunt laturi ale diplomatiei ? Va amintiti cand cei din invatamant amenintau cu inghetarea anului scolar sau cu neprezentarea in comisiile de bacalaureat?
Va amintiti cand cadrele medicale amenintau cu greva in sistemul sanitar?
Cu diplomatie au actionat si actioneaza cei din justitie ? C.Danielet este un exemplu de negociator pasnic dupa parerea dvs.?
Spuneti ca Hadar are populatia de partea lui? Care populatie? Profesorii si invatatorii care au ajuns sa dea meditatii in incinta unitatilor de invatamant?

mega2005 spunea...

Se pare ca faptele o contrazic pe Dana dar fondul problemei ramane si asta ar trebui sa vedem nu ce face sau nu acest Dumitru Coarna. Fondul este lipsa de respect din ce in ce mai mare fata de institutiile statului purtatoare de uniforma. Eu cred ca in mare masura o vina apreciabila o au si ele....