Un produs Blogger.

luni, martie 23, 2020

Ieșiri din izolarea la domiciliu

16 comments
Aveți mai jos și ausweis-ul pe care trebuie să-l purtați la dvs, deja completat, dacă  ieșiți din domiciliu pe timpul nopții, fie și pentru plimbatul animalelor de companie.





16 comentarii:

Mihai spunea...

@ Huhurez
Poti sa fii mai explicit.
Cum adică " procurare de alimente de strictă necesitate" pe timpul nopții?
Cam suna a musafiri nepoftiti pe la afumatoare 🙋🏿‍♂️🙋🏿‍♂️🙋🏿‍♂️

radud spunea...

Ia de la CIUMA GALBENĂ"
Comisia Europeană a decis să aloce României puțin peste 1 miliard de euro! O, pașă, cât de darnic ești!…Iar suma asta amărâtă nu înseamnă acordarea unor bani noi și lichizi, ci niște aranjamente din pix: 483 milioane înseamnă amânarea rambursării către CE a prefinanţărilor neutilizate în anii trecuți și 637 de milioane înseamnă livrarea mai devreme a avansului aferent fondurilor structurale deja alocate pentru actualul exercițiu financiar.
Prin urmare, unde e solidaritatea? Ce zic despre asta sigfrizii, rareșii, tudorachii și ceilalți parașutați sub praf de stele la Bruxelles care, cică, ne reprezintă țara în Parlamentul European? Nu li se prea aude glăsciorul. Ei știu să se lupte doar cu ciuma roșie. Acum s-or fi refugiat ca potârnichiile în zone exotice sau la vile de lux, cu testele, măștile și hârtia igienică aduse la ușă, departe de virușii care atacă prostimea supusă….
Poate ăstia plimbă potaia de la balcon !!!!!

Calinmihaib12 spunea...

Declarația asta ..este cam confuză și perversa:..ex.:..la situatia de bifat "3" :.
deplasarea pt.cumparaturi alimente...etc. MARE ATENTIE: DE LA UMITATI /MAGAZINE..."APROPIATE"... de "LOCUINTA"...!!!. Prin formularea ASTA SE DA:.."LIBER " LA ABUZURI DE DREPT SI DE FAPT ..care pot ajunge la arestări ABUZIVE, ILEGALE ..pt. o simpla deplasare nocturnă pt.cumparaturi ..MAI DEPARTATE ..DE LOCUINTA
.la MAGAZINE deschise NOAPTEA...(acestea -chiar există în prezent..!). Perversitatea formularii rezida din faptul că." legiuitorul" obliga persoana sa CUMPERE/SA II FACILITEZE AFACEREA unui mic magazin alimentar "apropiat" de domiciliu, dar NEAGREAT DE CUMPARATOR(.. din motive diverse:Pret- MAI MARE, CALITATE NECORESPUNZATOARE A MARFII ALIMENTARE,EVAZIUNE FISCALA...etc.)si ,astfel cumpărătorul e nevoit să se deplaseze - mai - LA DISTANTA..de LOCUINTA sa...,chiar LA SUPER- sau HIPER MARKET...!

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/mapn-face-angajari-temporare-in-sistemul-medico-militar_1443860.html

M spunea...

O fi fost Corina Crețu cum o fi fost dat măcar a încercat care ceva. Iar când le-a dat-o peste bot grecilor m-a uns pe suflet..
De asta a PNL, Valean sau cum o cheamă ați auzit ceva? O schelălăială, un murmur, orice!?!!!
E pe transporturi! A țipat ea ca înjunghiată când șoferii români au fost blocați iar ăilalți treceau fluierând?


Lasă domule radud, să ne înjure ultra europenii ăștia pe amândoi! 😁

Calinmihaib12 spunea...

LEON: ..nu deschid site-uri care cer tot felul de "permisiuni...,dar - daca "bati..seaua ..ca sa priceapă..IAPA...!" pe mine - nu m-ar angaja, din cel putin 2 motive:1.am VARSTA destul de "avansată -pt. angajare(Sunt "RETRAS"...! )si 2.sistemul medical -inclusiv cel militar- odata -iesit din EL..de ani buni...! -NU MAI PERMITE REINTRAREA în sistem..!!

Mihai spunea...

Huhurez
Mai bine publica reteta malaiului dospit (pentru cine gaseste drojdie) că nu se stie.
Calcule tot faceti de vreo 5-6 ani si uite unde v-au adus cei care au dus SMB la 5540 lei lasând pensiile in paragină .
Evident ca nu s-a gandit nimeni la o pandemie de asa proportii care poate da totul peste cap ,dar un ganditor rational lucrativ pe principii ardelenesti proceda astfel .Mărea salariile doctorilor la nivel maxim apoi la restul bugetarilor le marea salariul anual cu 25% (exclus salarizare autonoma in administratie)concomitent cu marirea anuala a pensiilor civile si militare cu rata inflatiei plus 50% din cresterea SMB.
Si uita ca dadea pandemia peste noi cu trei majorari la activ ,ceea ce era foarte ok si pentru salariati si pentru pensionari.
S-a gandit altfel si în alte scopuri asta-i ...nu avem decat sa suportam.
Până se va mai pune un leu in plus in atare situatii trec anii bătrânetii .....

spiritul lui Haret spunea...

Esti dus cu capul.Chiar crezi pula bleaga ca gasesti un magazin pe langa casa deschis dupa ora 22.00?Tu nu ai aflat mos nebun ca si super sau Hiper market si-au redus programul?prostul cand nu are ce face cauta noduri in papura.

Leo spunea...

avia , tu eşti T3-ul din zona JINA ?

Huhu Rezea spunea...

Astăzi este prima zi când numărul cazurilor noi de infectări este în scădere în Italia, după prima sâptămână de restricționare a circulației

Mihai spunea...

👍

Leon spunea...

https://cemafac.ro/ai-simptome?fbclid=IwAR0AOhBDu7FWP_ePuYMfj4e2bgQj85pO-BrfMajm5-3lxHpcpJPEi-y_ctE

Calinmihaib12 spunea...

...mai "TOV. ..spiritul lui Haret..."=
o contradictie in ..termeni ...=as putea intra ..in..mintea ta =BOLNAVA, ..si sa REACTIONEZ IN ""STILUL"" TAU ,dar decența și mila mă impiedica...sa fac asta...! ; totusi ..intelege ca ma refer la magazine alimentare : cum ar fi: CAREFOUR, AUCHAN...s.a.m.d. PROFI -in Timisoara -in cartierul meu = are PROGRAM NONSTOP= 23 ORE si 30 MINUTE, cu 30 min. pauza : in intervalul:00,00-00,30= perioada pt. efectuarea DEZINFECTIEI IN MAGAZIN...! .MAI ..RAULE:...POTI PRICEPE....ASTA ...??!

Iulian Mareș spunea...

M,
ba sa ma injure si pe mine caci Valean, nevasta Porumbacului, "nascuta si viitoare pensionata la Bruxelles", sora cu vesnicia, nu a ciripit nimic nici cand se lupta Grappini pt mobilitate in spatiul UE! Niste masuri menite sa scoata TIR-istii romani din joc!

M spunea...

@Iulian Mareș

Te primim in grupul nostru stimate camarad!!!

Intelepciune populara, a unui neam care a trecut prin 2000 de ani de istorie zbuciumata, zice simplu: "NU ITI PUNE TOATE OUALELE INTR-UN SINGUR COS". Adaug eu: "nici chiar daca cosul ala e UE!"

Extremistii pro-UE nu inteleg asta (varianta rezonabila), sau o inteleg dar fiind vanduti propaga discursul tradator (varianta marsava). Acest discurs a fost hiperbolizat pe tema anticoruptiei! Simplu! Iti pui procurorii si judecatorii tai apoi alegi o tema (in cazul asta anticoruptia dar putea fi si incestul, zoofilia sau falsificarea de moneda) si iti mitraliezi adversarii politici. Daca promiti ca vei plati bir UE atunci si UE va lauda eforturile tale pentru starpirea ..... (si aici completezi tu cu ce vrei!).

Inapoi la izolarea la domiciliu!
Nicaieri in lume o masura nepopulara nu poate fi impusa decat prin forta! Este utopic sa crezi ca un popor ca al nostru o sa accepte sa stea acasa daca nu este obligat. La fel ca in India, daca nu iesi cu parul pe strada sa ii bagi pe idioti in case astia vor iesi pe strazi urland: "e dreptul meu", "m#ie", "vreau sa merg acasa, gaborii nu ma lasa".
Vina este 100% a clasei politice care a "beneficiat" de acest comportament cvasi-penal (PSD cand a dat jos guvernul Boc, PNL cand a dat jos guvernul Dancila). Acum am tunurile puse pe camarila lui Johannis dar sa nu uitam ca la randul lui si PSD a incurajat incalcarea legii!

Nu pot sa ma abtin sa nu zic si de fariseismul lui Johannis care cere disperat sa nu fie politizata aceasta drama cand el s-a catarat pe cadavrele inca fumegande de la Colectiv ca sa puna labele pe putere. Expresia "A fost nevoie sa moara oameni...." va ramane vesnic in istoria marsaviei politice si a mizeriei umane!

Calinmihaib12 spunea...

...Un fapt ciudat(ca multe altele...LA NOI..! ESTE...""PERSONALIZAREA EXCESIVA""..si NEJUSTIFICATA..de VREO eventuala "ABSOLUTĂ.".. COMPETENTA a..PERSONALITATILOR ..IMPLICATE...IN MEDIATIZAREA ...EXCESIVA..CU "IZ"...POLITIC si ELECTORAL....!!??..; in plus ACESTE PERSONALITATI =...CER...SI...IMUNITATE....LEGALA...!