Un produs Blogger.

duminică, martie 22, 2020

Inhalați aer cald ca să omorâți coronavirușii

24 comments

Un videoclip vizualizat de sute de mii de ori susține că respirația în aer cald dintr-un uscător de păr sau într-o saună poate preveni sau vindeca COVID-19. Acest lucru este fals; un expert în coronavirus a spus că aceste metode nu vor fi eficiente, în timp ce un biolog celular a spus că nu există dovezi că virusul poate fi tratat prin căldură.

Videoclipul apare aici , aici și aici pe Facebook și a fost vizualizat pe larg aici, înainte ca YouTube să-l scoată pentru încălcarea standardelor sale. Dar încă există aici și aici pe site, afirmând că oamenii pot ucide noul coronavirus respirând în aer cald într-o saună sau un mediu deșert.



Nu știu ce eficiență poate să aibă inhalarea de aer cald în cazul COVID-19, dar eu, la orice gripă, în faza de început, inhalez vapori calzi de deasupra unui ibric cu apă așezat pe ochiul aragazului.

24 de comentarii:

ifrim spunea...

Nu degeaba mă punea bunica acu' 50 de ani să inhalez vapori fierbinți la nivel de suportabilitate deasupra unui ceaon cu un prosop pus pe cap!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Simplu ca buna ziua si totusi medicii aia care au facut facultatea la FF (stim noi !) nu inteleg leacurile astea datatoare de aprecieri pozitive si banuti in plus de la globalistul ala pe nume Google.
Cei care aveti centrale de apartament sau boilere cu termostat va propun sa reglati temperatura apei la 50 de grade si sa va spalati pe miini. Apoi treceti pe 56 de grade si dati LIKE la filmulet.

Iulian Mareș spunea...

Daca suporti sa te speli cu apa la 50 si 56 grade te felicit!

Iulian Mareș spunea...

Dupa ce ca Boc nu a aflat ca politia Comunitara are o alta subordonare si le mai da ordine galbene, vine Robu si vrea tatuaje:
"Eu cred că în monitorizarea celor ce au de stat în izolare sau carantină ar fi extrem de utilă ștampilarea vizibilă a mâinii, cu tuș care să nu poată fi îndepărtat 14 zile! Dacă oameni educați au putut avea conduita pe care o știm, la ce să ne așteptăm de la cei -și n-aș vrea să se găsească, din nou, cum am mai pățit-o, vreun "deștept" care să mă considere rasist!-, la ce să ne așteptăm de la analfabeți sau semianalfabeți -v-ați îngrozi dacă ați vedea formularele completate de unii, la frontieră!-, de la cei care știm că pe unde-au fost s-au ocupat cu cerșitul și furtul -și am greși amarnic dacă am considera că printre cei întorși nu există și unii care asta au făcut-, de la cei capabili să meargă la chefuit, la nunți, etc., când ei au impunere să stea în izolare sau carantină?! De ținerea acestora sub control depinde decisiv reușita în lupta contra pandemiei! Și e nevoie de fermitate, de asumare în acest sens!"
Oare cine-i nr 367?

Stelian P. spunea...

@Iulian
Asa patesc cei care se grabesc sa comenteze dar nu citesc cu atentie. Mesajul meu dorea sa explice ca NU te poti spala la temperatura respectiva. Cu atit mai putin sa tragi pe nas aer de 50 sau 56 de grade.

Sebi spunea...

Alcoolul este volatil. Asadar, mult mai eficient cred c-ar fi sa inhalam aburi de tuica fiarta. Si nici n-ar mai fi nevoie de umezirea nasului.
Mentinem tuica la foc micut, fara zahar sau piper :))
...si tragem pe nas pana nu mai ramane nimic de beut, nici dimineata, nici la pranz, nici seara.
Stiu, e frustrant al naibii, dar datator de sperante. La urma urmei, nicio victorie nu se obtine fara sacrificii.

M spunea...

@Iulian Mares

Sa stiti ca eu sunt cam de acord cu Robu. Cand mergeam in club nu eram stampilat? In vacante nu primim bratari ale hotelurilor?

Nu e vorba de a insemna gen "stea galbena" pentru ca e o masura exceptionala, temporara si in plus daca tot este ala obligat sa stea in casa inseamna ca nu vede nimeni ca are mainile mov!

Nu le convine? Sa ne dea in judecata!

mosmartin16 spunea...

Daca o astfel de metoda ...pe cat e de simpla... e pe atat de eficienta...de ce nu este mediatizata ???!! Doamne ajuta sa fie utila si nu sa avem un alt fake news !!! Duminica cu ...uscator ...preventiv !!!

Gigi spunea...

Da,Ar fi o măsură bună cu stampilarea! Asta pt.inconștienți și cei care sunt pasibili să încalce legea,care nu conștientizează pericolul acestui virus.Am văzut ieri ce le poate mintea acestor imbecili,care erau la grătare,tuciurii de la fumul grătarelor,de la cărbunii folosiți la preparare micilor.Dacă se dau OM și nu se aplică de cei împuterniciți să le aplice,se dau degeaba!Idioții iresponsabili,trebuiesc "arși"cu amenzi,chiar cu DP,că altfel ne pun în pericol.
Inconștienților,autoritățile,medicii și alte persoane își riscă sănătatea,chir viața ,luptându-se cu acest inamic ucigași invizibil,iar pe ei îi doare-n ...la de tot,își bat joc de "armata"care se luptă cu acest virus și de cetățenii responsabili,că dacă s-ar îmbolnăvi ei,pe persoană fizică,n_ar fi o problemă,care pot îmbolnăvi zeci,șut mii,declanșor d o reacție în lanț.
Am văzut ieri,pe o bancă în fața scării unui bloc,alți idioți care mâncau semințe,șapte la Nr.
Orice măsură e bună în acest moment.

watcher spunea...

Fake-uri
https://www.google.com/amp/s/www.indiatoday.in/amp/fact-check/story/coronavirus-home-remedies-hairdryer-hot-air-application-true-false-1656975-2020-03-18

spiritul lui Haret spunea...

Sa -i vopseasca cu secera si ciocanul ca din aceasta categorie fac parte.ii compatimesc pe cei de la PTF cand ma gandesc ca analfabetii -nu cei functionali-cersetori,suti,alba neagra trebuie sa completeze declaratie pe propria raspundere.Vai de mama noastra.Daca oamenii cu scaun la cap nu reactioneaza ne-am dat foc la valiza.

Iulian Mareș spunea...

Eu am respirat mult timp aer mai fierbinte de 50 grade. Apa nu suport.
Deci am citit cu deosebită atentie

Iulian Mareș spunea...

M,
Principiul este bun, dar Robu nu face parte din jocul ăsta! La fel sau boul de Boc...

Iulian Mareș spunea...

Trec la acțiune! Un sfat f bun!
Mulțam

Iulian Mareș spunea...

Este o prosteală.
Cea mai eficientă metodă, științifică, este lampa cu UV, Tip C!

Iulian Mareș spunea...

M,
secretul afectiunii medicale ramane intre pacient si doctorul curant, sau cum se numeste!

M spunea...

Hai mai oameni buni.... Cum dracu? Virusul e în plămâni. Maxim îți încălzești sinusurile.

Să mai spunem că doctorul Dimke nu e medic? Adică e doctor în Educație. Se ocupă cu hipnoza și e șef la o firmă de marketing.

Informați-vă numai din surse oficiale!

PS - huhurez, te rog frumos, nu îmi da ban. Dacă își bagă in mufarină phoenul nevestei unul din "prietenii" mei și rămânem fără idioți? 😁

Iulian Mareș spunea...

Nene,
Pt haine și obiecte! Ai dreptate, am uitat sa adaug....

Iulian Mareș spunea...

M,
Cel mai bine ar fi că asta cu sfaturile cu aburi să încerce cu un dildo in gura! 🤣😂

M spunea...

@Iulian Mares

NU e vorba de afectiune ci de obligativitatea de a sta in izolare. A sta in izolare nu inseamna ca esti bolnav ci ca te-ai intors dintr-o tara care este pe lista zonelor galbene.

Semnul ar fi usor de vazut. In India de exemplu e chiar moralizator!

PROUD TO PROTECT
Orasul
HOME QUARANTINED
Data


Dupa mintea mea, coclită sub cașchetă, dacă asta salveaza viața unui SINGUR OM eu cred ca trebuie făcută.

Dacă bomba biologică, amorsată în mediul rural din Romania de venirea hoardelor de diasporeni, explodează, o să ne rugăm să avem "doar" 1000 de morti!

Maine as scoate armata din cel putin trei motive:
1. e nevoie de oameni in plus,
2. prezenta militara arata seriozitatea situatiei (politisti sau jandarmi tot vezi pe strazi)
3. Politia (Locala sau Nationala) si mai ales Jandarmeria au imaginea puternic afectata de atacurile facute EXACT de cei care acum sunt la putere. Sunt compromise, iar reactia celor 60% (cu diasporenii intorsi probabil 70%) din romani, cei fideli pana la moarte lui Johannis si camarilei lui, o sa fie violenta si negativa!

PS - erau imagini youtube cu o stimata doamna care iesise din carantina si oprita fiind de politie si jandarmi se tavalea pe jos strigand "ma omoara", "ma gazeaza" etc. Cel ce filma de la balcon comenta:"ia uite nenorocitii aia de jandari cum o bat pe biata femeie", "huooooo, criminalilor!!!!".
Aia de la politie si jandarmerie cu masti pe fata cu manusi nici nu stiau cum sa o ridice, sa o potoleasca...
Cred ca doua bulane pe spate ar fi adus-o in simtiri! Daca tot nu le folosesc de ce dracu le mai plimba cu ei?

Iulian Mareș spunea...

Și ei sunt în tranșee, în linia întâi:

https://adevarul.ro/locale/focsani/video-coronavirusul-combatut-focsani-procesiune-religioasa-fost-plimbata-masina-icoana-facatoare-minuni-dalhauti-1_5e75eb225163ec427114482f/index.html?fbclid=IwAR0UrqjRc-d54wCA2Jl03u6A_Z2j7-VzIB1qMWWFDps0dqMCEMiaqDsm0iM

Iulian Mareș spunea...

Că să înțelegem COVID-19 un cercetător veritabil explica pe înțeles:

https://www.hotnews.ro/stiri-opinii-23685537-interviu-cercetatorul-mihai-netea-gravitatea-infectiilor-covid2019-este-cam-aceeasi-gravitatea-unei-gripe.htm

Iulian Mareș spunea...

M,
tot citind am gasit o definitie buna a diasporei, kiar cu radacina etimologica subinteleasa.
"*Diaspora*, adica sporii imprastiati in afara Romaniei, dintre care unii au rodit, iar altii nu. Asemeni celor din Romania, de altfel, dupa chipul si asemanarea ei. Unele vieti au prins rod, altele nu. Unele s-au inradacinat in noile pamanturi, altele continua sa rataceasca aleatoriu intre tari si locuri ale nimanui, o masa de oameni precari, depinzand de o retea, de un patron, de un santier, de o lovitura."

Leo spunea...

Probabil că indicaţia de mare valoare a fost dată de unul dintre adjuncţii şefului de la Institutul Cantacuzino care este TNCHIST la bază. Sau poate a fost dată de fostul cdt. care era ori artilerist ori de servicii. Păi cum să faci vaccinuri cu tanchiști și artileriști ? Şi din acest motiv , acolo nu se mai face nici măcar polidin.