Un produs Blogger.

miercuri, martie 04, 2020

Iohannis, vuvuzuit la bilanțul MAI

23 comments
Sindicaliștii lui Coarnă au respectat momentele solemne ale primirii lui Iohannis la bilanțul MAI. Pe Sică nu l-au băgat în seamă.
Vuvuzelele au fost suflate doar când Iohannis a ajuns pe scările fostului CC, sub balconul lui Ceaușescu.
Protestul a vizat salarizarea și pensiile.

23 de comentarii:

Leon spunea...

"A treia revendicare: au făcut Ordonanţa de Urgenţă 20, cu Poliţia Judiciară, unde au adăugat la Legea 360 a statutului poliţistului extrem de multe incompatibilităţi şi interdicţii, fără să respecte Constituţia şi dialogul social. N-au trecut-o nici prin Consiliul Economic şi Social, nici prin Consiliul Legislativ. Noaptea ca hoţii! Au promovat-o şi acum, de exemplu, avem un poliţist care are un program european, un PFA pe albine. Ce lege o încălca albina aia să nu-i dai voie omului să desfăşoare activitate de apicultură? Ce infracţiune săvârşeşte albina? Suntem nebuni! Autorul e domnul Despescu, secretarul de stat, şi domnul Liviu Vasilescu, inspectorul general al Poliţiei Române. Nu vrem nimic, decât respectarea legalităţii. Nu am venit să cerem nicio majorare de salariu, decât să pună în aplicare ceea ce este scris", a afirmat sindicalistul.

Coarnă a anunţat că sindicatul pregăteşte un miting de proporţii în perioada următoare.

"Luăm în calcul un miting de mare amploare, de peste 10.000 de persoane. Nu ştiu la ce dată, dar undeva în martie-aprilie vom desfăşura un miting", a afirmat liderul SNPPC.( AGERPRES)

Iulian Mareș spunea...

Cu albine contra trantori?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
asta-i inceputul sfarsitului, a la Basescu!

ION spunea...

Degeaba bagi.

Gigi spunea...

Pãi,vedeţi,nu ai voie sã faci nimic în activitate,trebuie sa stai legat de glie,de serviciu,iar când ieşi la pensie te ard din nou nici mãcar ajutorul acela care te mai ajutã puţin.
Te pui cu ceilalţi bugetari? Libere la greu,4 ore/zi,meditaţii etc,etc,etc.

Unknown spunea...

Am văzut declarațiile ,,interimarului demis,, de la MI. El are o problemă cu salariul liderului de sindicat, care e plătit din cotizațiile membrilor, nu de la stat, are o problemă cu faptul că liderul de sindicat este și pensionar al MI, lucru neinterzis de lege, liderul de sindicat a fost ales de membri, care pot alege și un preot. Dar nu ne spune nimic ,,interimarul demis,, despre refuzul plății ajutoarelor în bani la ieșirea la pensie, despre nerespectarea hotărîrilor judecătorești, privind plata unor drepturi legale, despre incompetența polițiștilor angajați fără pregătire profesională de lungă durată, despre veșnicii șefi de inspectorate interimari, care ocupă funcțiile în cauză fără a fi participat la concursuri, în contradictoriu nu poate dormi din cauza sindicatelor și a liderilor de sindicat. Un ipocrit, penibil de ridicol !

Iulian Mareș spunea...

Un idiot scârbavnic...!

Alex spunea...

Vela are o parere prea buna despre sine.Chiar are impresia ca este cel mai tare din parcare.Ar trebui sa i se demonstreze ca nu-i chiar asa.Are intr-adevar o treaba cu Coarna ,ptr.ca acesta din urma isi face treaba si i le cam serveste d-lui interimar.Nu-i place sa fie contrazis ,deh..obisnuit de pe mosia lui.Cand s-a inhamat la a acest minister ,trebuia sa stie ce-l asteapta.I-ar fi placut un lider de sindicat stil Ludovic Orban.Am vazut cu totii cum s-a exprimat:"...daca a vorbit presedintele,..eu ce sa mai spun?!"Lingau si slugarnic personaj.
Coarna procedeaza foarte bine scotandu-l pe Vela din zona lui de confort.

Alex spunea...

Apropo! Uitasem sa mentionez un lucru.Daca Vela vroia liniste,.lua M.Ap.N.-ul.Acolo se simtea perfect.Putea sa-i besteleasca pe toti fara a mai fi stressat de sindicalist.

radud spunea...

Singurul antidot pentru coronazyzm este iesirea în stradă ...altă iesire nu este!!!!

radud spunea...

ROMANIA se face tot mai NORMALA, PAS CU PAS !Țara este dusă in beznă și degringoladă de niste papagali din hoarda IO HANN IS !

Leon spunea...

"Adrian Câciu face bilanţul împrumuturilor făcute de către Ministerul Finanţelor condus de Florin Cîţu.

"Am sărit de 6 miliarde euro la împrumuturi până acum în anul 2020.

92,3 milioane euro pe zi!!!

3,8 milioane euro pe ora!!!

64,1 mii euro pe minut!

33% din necesarul de finanțare pe tot anul.

La dobânzi pozitive!", scrie Adrian Câciu pe pagina sa de Facebook.

"Curat, murdar!"
"În contextul în care necesarul de finanțare până azi era de 2,5 miliarde euro. De ce ne împrumutăm asa de mult? Doar ca să plătim dobânzi la împrumuturi care nu erau imperios necesare?

Cetățenii plătesc taxe, statul plătește din ele dobânzi. Curat, murdar!", transmite Adrian Câciu(dcnews)

Gigi spunea...

Dacă nu ești lingău nu faci nimic în viață.Ăștia ajung pe funcții care le sunt încredințate destinele a zeci de mii de oameni pe care îi conduc și de aici prin intermediul acestora a milioane.
Cinste liderului SNPPC!

M spunea...

Vela minte cu nerușinare că protestul sindicaliștilor lui coarnă a fost ilegal.

Când scelerații lui blocau străzi și aruncau cu pungi cu kkt în militarii români cică era OK.

Să îi spună cineva lui Vela că dacă nu blochezi străzile și nu ești violent poți să protestezi și fără aprobarea lui!

Iulian Mareș spunea...

Acolo ești lucrat altfel....mai software!

Iulian Mareș spunea...

... și nu se oprește! Cred că doar 7,62 îl stagnează!

BONIFATIE spunea...


Și politicienii le dau avize pozitive, în comisii. Pentru ei nu sunt idioți, nu sunt penibili, nu sunt ipocriți (vezi epitetele de mai sus).
Le înțeleg jocul politic grețos, însă politicienii nu prea au legătură cu glasul nostru, cu glasul poporului.
Pe politicieni îi interesează voturile (anticipate oe unii, la termen pentru alții, împreună sau separat). Pe cine să mai votezi!?

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/tariceanu--mesaj-dur-catre-iohannis--orban-si-citu--guvernati-sau-plecati_734491.html

Leon spunea...

"Victor Ponta, liderul Pro România, un opozant vehement al învestirii Guvernului Cîţu, şi-a schimbat total poziţia, în contextul crizei generate de riscul epidemiei de coronavirus.

Fostul premier a anunţat luni că toate partidele ar trebui să voteze cât mai repede învestirea Guvernului Cîţu, pentru că este nevoie de un guvern cu puteri depline. În acest sens, Ponta a dat exemplul măsurilor anunţate duminică, inclusiv interzicerea anunărilor publice de peste 1000 de persoane, care potrivit Constituţiei pot fi făcute doar prin lege."(stiripesurse)

Leon spunea...

Sunt sanse foarte mari ca in curand sa patrunda in Parlament acest Coronavirus, sa fie SUSPENDATE sedintele de PLEN si din COMISII, si ar trebui ca Parlamentul sa voteze URGENT guvernul CÎȚU ;este de dorit ca si parlamentarii PSD sa dea votul acestui guvern !
In acest fel avem un guvern cu puteri depline, si ORBAN, va prelua modelul Dragnea de a conduce acest guvern din umbra, ramanand SOMER, va avea destul timp liber..!

Leon spunea...

"Toţi angajaţi Comisiei pentru Învăţământ din Senat au fost trimişi acasă.

"Vineri a fost depistată pozitiv la Coronavirus o angajată de la OSIM, unde lucrează soțul unei doamne angajate la Comisia pentru Învățământ din Senat. Preventiv, toți angajații Comisiei au fost trimiși acasă până la noi directive. In acest context, există posibilitatea să nu putem ține ședința de săptămâna aceasta. Vă mulțumesc pentru înțelegere", se arată într-un mesaj intern."(stiripesurse).

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/i-psd-cere-partidelor-sa-l-voteze-pe-florin-citu-sanatate-nu-anticipate-video_1438289.html

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/cand-e-votul-in-parlament-pentru-guvernul-citu_734567.html