Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 14, 2020

Italienii din Roma "alungă" virusul cu tigăile și cântă imnul, în cor, de la balcoane

11 comments


Si cântă plângând Imnul Italiei de la balcoane .

11 comentarii:

Burebista spunea...

În curând și în România va fi la fel.. O singură diferența....
Ritmul va fi de MANELE..

mosmartin16 spunea...

Ce emotionant ! Da Doamne sa fie bine !!!

Viorel spunea...

Luați exemplu dintr-un oraș din Modova.
Urban Serv spală străzile orașului cu clor: Este foarte important să acționăm preventiv.
În după amiaza zilei de sâmbătă, 14 martie 2020 mai multe utilaje ale societății Urban Serv au ieșit pe străzile orașului pentru o amplă acțiune de dezinfecție.
„Am transmis Urban Serv o comandă pentru a spăla şi dezinfecta străzile cu substanţe specifice. Pentru început acţionăm pe străzile din centrul oraşului, urmând să continuăm activitatea în funcţie de posibilităţi. Acest demers vine în contextul acesta al situaţiei deosebite pe care o avem cu pericolul la care am putea fi expuşi.

„Consider că este foarte important în acest moment să acționăm preventiv și în sensul acesta am solicitat conducerii Urban Serv să dezinfecteze străzile din Municipiul X cu substante specifice. În acest moment utilajele acționează pe străzi”.

Iulian Mareș spunea...

Care-i orasul ala? Si ce stoc de clor are?

M spunea...

Vai, ce frumos!!! Sigur sunt complet in kkt dar ce frumos se scufunda...

Epidemia in Italia e de 6 ori mai grava decat in China iar numarul mortilor a ajuns la jumatate din cei inregistrati in R.P.C. (la o populatie mult mai mica si la o epidemie inca in crestere!)

Decat sa cante mai bine stateau dracului in case de la inceput! Bine ca au mai scapat de unii trimitandu-i in tarile de origine.

Sa ne asteptam la vreo 5000 de infectati si in Romania. Sa vedem daca mai ne arde sa cantam!

Viorel spunea...

Doar pentru dumneavoastră pentru că m-ați întrebat și vă respect domnule Mareș. Orașul în care s-a născut Eminescu, Iorga, Enescu, Luchian, Grigore Antipa, Elie Radu, Octav Onicescu, Octav Băncilă, etc. și lista e lungă de tot.
(https://www.botosaneanul.ro/top-news/urban-serv-spala-strazile-orasului-cu-clor-este-foarte-important-sa-actionam-preventiv-fotovideo/)

M spunea...

Pragmatic, orban a preferat infectarea României pentru voturile din diaspora.

Măsurile care vor intra de luni o să îi lase pe mulți cu gura căscată.

Cred că era nevoie de un guvern de tehnocrați, fără ambiții politice, care să fi luat din prima clipă măsuri nepopulare pentru că nu îi interesa rezultatul la alegeri!

Iulian Mareș spunea...

Ok... mulțam!
Bine face, numai să-l țină cureaua! Oricum clorul este ieftin!

Viorel spunea...

O fi ieftin la dumneavoastră (nu vă știu locația, de curiozitate cât ați dat pe 200 litri de clor/știu că cele afirmate sunt la mișto) domnule I. Mareș, la noi este totuși scump, pentru că de la producător la destinatal drumul este mai lung și plin de gropi, nu produsul în sine este scump ci aducerea la destinație. Spre exemplu (diferența dintre Moldova = suprafață mare de câmpie/dealuri și Ardeal/Transilvania=zonă de munte, sau mai exact zonele de munte împădurite), în satul meu o scândură la gard costă 4-5 lei, în Ardeal = 1 leu, o basculă de balast de 16 tone pentru temelie la gard sau casă=1.000 cu + lei, în Ardeal îl aduci cu roaba de pe albia râului sau îl cumperi la 4-500 lei sau poate mai puțin. Doar un exemplu care adâncește sărăcia dintre regiunile țării. Dar guvernanții nu văd, nu aud. Ei știu doar atât, fesul și interesul.

Iulian Mareș spunea...

Viorele,
La depozit 345 lei/butoi!
20 lei in plus pt curierat!
Am luat un singur butoi.

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/coronavirus-imagini-fabuloase-din-grecia-video_736567.html