Un produs Blogger.

luni, martie 16, 2020

Ne fălim...Nu vindem țara!

6 comments
Dar sunt sute de haini
Car' ne-o vând pe bani străini.

6 comentarii:

Gigi spunea...

Artistul,interpretează acest cântec cu lacrimi în ochi.
Mai actual,mai nou de actualitatea,ar fi așa: "Vă făliți,v-ați vândut țara".Cu durere în suflet o spun!

ifrim spunea...

Așa-i învață consilierii de PR să aibe lacrimi in ochi,dă bine la popor!Știu eu unu' ce mă .utea la pensie lăcrimând la poeziile cu marinari dedicate mă-si,empatizånd cu boala inexistă a lui dragă Stolo.M-am lecuit de atunci sunt sătul de minciunile mele n-am timp de ale altora!

radud spunea...

Tara se vinde la metru pătrat după atâta jertfă a inaintasilor nostri. Ce a insemnat UNIREA, Mărășești, Oituzul ?… Lemnul se vinde la metru cub in cantitati industriale. Proștii de români sunt fraierii care plătesc cele mai mari certificate verzi pentru niște jucători pe piata energiei, ca in prezent să facem 5000 de MW pe care ii exportam ca cel din hidrocarburi nu e voie că protejam industria autohtonă. Prostilor le dăm curentul poluant, cel scump.
Alegerile le fac tabletele in numele diasporei. Guvernul nu il mai dă populația ci il face Dulapul de la Cotroceni.
BNR lucreaza pentru banksteri și prostii plătesc cele mai mari dobanzi din UE, motiv de inflație care e evaluată fals an de an, doar ca să taie din puterea de cumpărare a romanilor si să poată manipula ROBORUL, iar dacă apare lichiditate in piață Mugurel o sterilizeaza in secunda 2. Bancile să trăiască. Dacă am avut un prost ca Dragnea de s-a luat de bănci, de resurse, de multinaționale, noi il lăsăm să putrezeasca in pușcărie, că așa ne zice justiția lui Iohanis și partidul PnDL cu Turcan, Orban, ruj-roz Rares și Catu in frunte.

Gigi spunea...

Toți suntem vinovați!Eu,tu,el,ei ele,noi.Ne merităm soarta! Generațiile viitoare,adică copii,nepoții și strănepoții,ne vor cere socoteală,chiar și în mormânt!Să fie clară!
Eroii nației,ne cer deja socoteală!Nu se vede?
Un artist,e un artist,chiar dacă să zicem că s-ar prefece,dar dă un sentiment de milă și tristețe,gestul contează.

Iulian Mareș spunea...

Prostitutie culturala pt bani!

Calinmihaib12 spunea...

Domnilor..prea NU SUNTETI ATENTI LA REALITATE SI ..LA ISTORIA RECENTA..și-ASTFEL-SUNTETI- PREA "PATIMASI" -UNILATERAL- SI NELUAND IN SEAMA...CA S-A AJUNS AICI..pt. ca ATI UITAT...REPEDE: CINE A GUVERNAT SI CINE A CONDUS - ABSCONS -ROMANIA din 15-16 decembrie 1989...INCOACE..? ACUM.. SI IN..VIITOR =VOM TRAI(OARE..?) ...EFECTUL ..A TOT CE ..S-A ACCEPTAT FARA PREA MARE "crăcnire", ..COMPROMIS DUPA COMPROMIS...Va doresc MULTA SANATATE...și dacă mai aveti...SPERANTA ..DE MAI BINE...!

.