Un produs Blogger.

joi, martie 05, 2020

Niciun politician român nu a avut curajul să intre în gura presei. Nici măcar Arafat

15 comments
Pe lângă respectarea strictă a regulilor de igienă, una din măsurile urgente care se impun în cazul unei epidemii este limitarea accesului în public a persoanelor bolnave sau suspecte ca purtători de viruși. Nu neapărat în locuri special amenajate, ci  la domiciliu.
Ințelepciunea românilor mai în vărstă a acționat instantaneu la difuzarea știrii că, în Italia, face ravagii coronavirusul.
Gândindu-se că s-ar putea să rămână izolați în casă, timp de 2 săptămni, ei au început să se aprovizioneze cu apă și produse neperisabile.
Televiziunile și presa în general au început o campanie, ca pe timpul lui Ceaușescu, împotriva celor care golesc magazinele de produse alimentare.
Noroc că, până se prinde presa, oamenii și-au făcut deja aprovizionarea în așteptarea pandemiei de virus și, pentru că populația mai tânără este habarnistă în asemenea situații, rafturile magazinelor s-au golit în ritm treptat.
Autoritățile ar fi trebuit să dea un asemenea semnal către populație din primele momente ale estimării pericolului.  Autoritățile noastre au transmis indicații contrare, pentru a nu intra în opoziție cu agenda culpabilizatoare a presei avide de senzațional.
Ce să vezi! Aseară au rămas mască toți "teroriștii" bunului simț, când au transmis știrea că președintele, nu al nostru, ci al americanilor, le-a recomandat yankeilor să-și facă provizii de alimente și de apă pentru 2 săptămâni, în eventualitatea că vor fi nevoiți să nu iasă din casa din cauza iminenței pandemiei cu coronavirus.
 Ia să fi spus asa ceva un politician de la noi! L-ar fi terminat presarii... doar în câteva ore.
Ce să zicem de politicieni, când vedem că și cetățenii se iau după clișeele tembele, unele pline de ură, propagate de organele de presă unități militare. Dacă spun ăia că Antena 3 este Latrina 3, așa îngână și ascultătorii/cititorii lor. 

15 comentarii:

ION spunea...

Colac peste pupaza mai intra si migrantii.E adevarat ca putini inca dar ce e straniu e ca circula prin Romania ca pe bulevard.Avem politie de frontiera sau graniceri.

Iulian Mareș spunea...

Aîngh, aîngh, aîngh, sunt tembeli aia ... Rifai, Rifai și Rareș ei sunt virginii! ....
In afara părții comerciale fiecare Tv, ziar, site are și o parte de propagandă!
Daca propaganda este în sprijinul politicienilor antinaționali, ea devine grețoasă, dacă mai sprijină și poporul atunci are priza la public și face rating!
Comparați și voi ratingul făcut de madama Rifai in c/partidă cu o jurnalistă de la celelalte televiziuni concurente!
Nu poporul, în ansamblu lui este inept ci doar cei care îl acuză că este ignar! Căcănari și bășinoși (cf Dex) cu aere de cosmopoliți și globaliști meskini găsim la orice colt de stradă!

ION spunea...

Cine accepta constient sa fie platit de un hot este si el indirect hot.

Gigi spunea...

Azi,am fost sunat de prieten,cunoștințe să mă întrebe ce să întâmplă cu Blogul și m-au rugat să le dau parola,vreun cod ceva pentru a putea să intre.
Rog pe dl.H să le explice,dacă este amabil,ce s-a întâmplat de fapt.
Mulțumesc anticipat în numele tuturor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu am ceva provizii, dar combinat cu diabetul e cam subtirica treaba, mai ales sa fii sarac cu pensia mica! Cartofii cresc glicemia, painea la fel, ca am faina de la cumnati un sac; conservele nu-s sanatoase, desi am cateva din toate genurile carne-peste-pate, malaiul e bun si el acele cam 10 kg, ceapa am destula din toamna, radacinoase cateva kile ca am gasit ieftine, carnea de pui fiind mai ieftina am deoparte, am si de porc, la Kaufland luand cu 10 lei o gaina intreaga de 2 kg, cam trei, am si pulpe si aripioare de pui, fainoase cacalau, dar iar nu-s bune la diabet ca de aia si am multe, zarzavaturi la borcane, am cam 10 borcane de fasole verde conservata, mi-a dat cumnata 18 cutii de suc de rosii nemtesti si 4 cutii de 800 gr de bulion, dar sper sa nu vina cu sufertasul la usa si cu agentul la usa blocului, ca la chinezi. Am facut pe 24 februarie toate analizele si mi-a iesit glicemia 125,9, glicozilata 5,9, pateul perfect, colesterolul perfect, tensunea care era mereu peste 16/9 si pana la 20/11-12, cateva luni la rand, acum este 13,7, urina si altele in limite, dar cu Ana este rau de tot la toate, plus durerile cumplite de la diabet si altele. Mai am de luat reteta de inima pe 3 luni si am stoc, Ana la fel, diabetul l-am asigurat tot cu Silofor ca Glucofagi nu-l gasesc nicaieri... Daca va fi pandemie nici medicamentele nu le mai poti procura in astfel de situatii. Nu-i rau sa ne previna si sa ne indice sa ne facem stocuri de urgemta, dar ce ne trebuie sfaturile guvernului, cand avem creiere constiente de ceea ce ne poate pandi si lovi din senin? Cat ai fi de sarac, daca esti gospodar responsabil si strangator inca din vara, ai toata iarna sau la necesitati impuse! Eu am strans de nevoie, la ce facturi uriase platesc toata iarna si nu-mi ramane un leu macar de mancare...De ce sa nu recunosc ca banii daruiti de camarzi au fost aur pentru noi!? Inca o data va multumim pentru acel ajutor neasteptat!

Huhu Rezea spunea...

Blogul este privat și când nu-l pot controla în fața prostiei hurzicarilor il suspend temporar sau definitiv!

E. Cristescu spunea...

Nu te mai da patrat, cand vor sa te stranga baietii de oua ti-au luat maul.

Burebista spunea...

În ultimele zile au tot apărut pe la TV..pe toate posturile diferiți,, specialisti" care au încercat sa minimizeze infectarea cu coronavirusul, cum ca ar afecta doar pe cei în vârstă și care mai au si alte boli....Asta a încurajat populația sa trateze cu indiferenta aceasta problema... Oare este adevărat ce ne spun cei ce ne conduc? Sau este doar o stratagema...
Cum va explicați ca în China cel ce a făcut pentru prima data public aceasta epidemie, și care avea vre-o 33 ani a murit.. Și era doctor.. Oare nu știa cum sa se protejeze?
Acum ni se spune ca acel doctor nu a luat virusul de la spital.. Ci din comunitate.... Oare?
Cred ca a-ți văzut în urma cu câteva zile acel doctor chinez doborât de oboseala în lift, care a căzut pur și simplu în parcare de oboseala..
Oare suntem iar într-un caz de dezinformare controlată?

E. Cristescu spunea...

Bine ca stati OK cu capul.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ ONORABILE IERI DIMINEATA NE-ATI DAT ,,FREZOANE''! Mi-au scris camarazii pe messinger ce se intampla cu blogul Dv si n-am stiut ce sa le zic, dar banuiam, pentru ca nu este la prima oprire din butoane! Amuzant ca am butonat resetari si mereu intram pe un ofiter rezervist, IFIM, fara R, pe care-l am pe fb in prietenie, lipovean din Delta si foarte amuzant si sfatos! Arhiva blogului este inestimabila si a coordnat toate cele cinci actiuni ale mele impotriva clocarilor, cat si a mii de rezervisti din tot arsenalul de aparare, ordine publica si siguranta nationala. Este spaima clocarimii, si vor vedea ca la urma vor plati toate pagubele produse la pensii di proprile buzunare, pentru ca suntem foarte bine organizati si coordonati, si o sa ajngem sa cerem sa fie indentificati vinovatii, pentru a plati pagubele din propriile buzunare, asa cum spune Legea, cerand asta inclusiv la CCR, si cine are ambitie sa ceara si la forurile internationale asta, noi inca nearuncand asii din maneca decat in ultimile clipe, sa-i casapim cum ei ne-au tras clapa cu lasitate si fara mila! Acum Ciuca trage de timp sa treaca alegerile, apoi sa ne traga o inghetare a pensiilor, cum circula niste zvonuri destul de crediile! Sunem fraieri daca nu votam o aliantade stanga sa ne ajute din Parlament, pentru ca ati vazut ca votand Iohannis ati adus liberalii, care prin Ciuca slgoiul ne duc cu presul si amanarile pana dupa alegeri, restul miroase a basimul cu austeritatea si taierile! Acum, cand au vazut ce prostie au facut votand haita liberala nu mai zic nimic si tac din gura, nu se mai aud... Daca pana la alegeri nu dau Ordonanta aplicata de a doua zi, si nu peste 4 sau 5 ani, ADIO IN VECIE DREPTURI, DAR SI DE LA FRAIERI VOTURI!

Leo spunea...

Amabilule ,da zi-ne și nouă..........

Gigi spunea...

Este pãcat cã din cauza unor idioţi infiltraţi sã facã rãu zecilor de mii de oameni care intrã sã se inormeze despre evoluţia pensiilor militare,ci nu numai.
Gânditi-vã bine ce faceţi!

Iulian Mareș spunea...

Nu te complica....
Pentru pensionari: miscare, aer, mult aer!
Stii bancul cu pensionarii la doctor?

brenda spunea...

se informeaza ca ce?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

BRENDA, TRADUC CA SA INTELEGI: ADICA REZERVISTII SI ORICINE SA SE INFORMEZE DIN ARHIVA @ONORABILULUI, PENTRU A LE AJUTA ACESTE INFORMARI IN DIFERITE PROCESE SI NEVOI! SI @GIGI A MAI ZIS CA E PACAT DE NISTE DERBEDEI INFILTRATI CA SA-L ENERVEZE PE @ONORABILUL CU INJURATURI SAU INSULTE, CA SA INCHIDA BLOGUL IN ASEMENEA CONDITII! Am terminat traducerea si scrisul cu majuscule sa se vada!