Un produs Blogger.

luni, martie 02, 2020

Poluarea măsurată de un senzor din județul Ilfov, în ultimele 24 de ore.

11 comments
Monitorizarea privată pornește din data de 01 03 2020, orele 21,00 până la 02 03 2020, orele 20,00.
Nu este nevoie ca să mai stăm la mâna autorităților de mediu.
Se spune că miticii din județul Ilfov au un obicei străvechi de lăsarea Secului Mare, după Cârneneji, de a arde vreascuri în noaptea din care nu se mai dedulcesc timp de 7 săptămâni la carne, lapte și pofte trupești. 
Mă mir că se mai păstrează asemenea obiceiuri păgâne, când vechii ilfoveni sunt pe cale de dispariție. 


11 comentarii:

M spunea...

Firea e de vină!!!! 😁😁😁😁
Aia de se luptă cu liftierele a găsit vinovatul încă de aseară!

Călugărul spunea...

Acum hotărâți-vă ce vreți ori poluarea prin arderea deșeurilor din UE ori vaccinul obligatoriu . De scăpat nu scapa nimeni!

Iulian Mareș spunea...

M,
Nu numai Firia ci și Deagnia!
Numai ei au primit sinteze SRI și le-au ascuns sub prieș, că să-și bea cafiaua liniștiți!
Doamne ferește să-l fi incinerat pe tac-su!... cătușe!

Iulian Mareș spunea...

Și, ... Și!

Viorel spunea...

Domnilor, sper ca acest comentariu să fie citit de doamna Primar al Municipiului București și de toți primarii din țară. Ce taxă pe poluare, taxa pe oxigen, aglomerație excesivă de mașini cu norma de poluare Euro 3, etc. Vreți să demonstrați că sunteți primari deștepți și țineți la sănătatea cetățenilor, aplicați măsura luată de Luxemburg care a devenit prima țară în care transportul public a devenit gratuit. Se evită și aglomerația și poluarea, oamenii circulând cu mijloacele publice în comun. Devin și mai bogați pentru că nu dau banii pe benzină, motorină, cauciucuri, asigurări, etc. Nu mai vorbesc de aer. Acesta devine atât de pur, cu valori nu peste ci chiar sub normele europene, la fel ca împrumuturile ministrului Cîțu: România s-a împrumutat pentru prima dată la dobânzi negative: 150 de milioane de euro la -0,11%. Unii pot să-și dea foc și la casă, poluarea va rămâne tot sub -0,11%.
“Autoritatile din Marele Ducat de Luxemburg au eliminat, sambata, tarifele pentru trenuri, tramvaie si autobuze, in incercarea de a rezolva problema ambuteiajelor si a poluarii, dar si pentru a-i sprijini pe cei cu venituri scazute.” (Ziare.com.Sâmbătă, 29 Februarie, ora 19:18)

Gogu Pintenogu spunea...

Mai este si unele popoare conlocuitoare care noaptea arde cabluri de curent gasite din greseala si recupereaza ferul de alumina sau de arama. Si ei face fum!

Iulian Mareș spunea...

Le-ai zis-o!!! :))

*Cine sunt cei cu "venituri scazute" din "Marele" Ducat de Luxemburg si care este pragul de saracie?

M spunea...

@Viorel

Cred ca realizati ca transportul NU E GRATUIT nici macar in Luxemburg.

In Miami de exemplu sunt mai multe optiuni de transport pentru care calatorii nu platesc. Majoritatea sunt nepoluante (metro, trolebuz sau autobuze electrice). La unele trebuie sa "suporti" reclama firmei care iti "sponsorizeaza" calatoria.

Lasa ca fac pnl-istii transport gratuit! Sa imprumuta Pîrțu cu dobanzi negative si ne raman bani de nu stim ce o sa mai facem cu ei!

Viorel spunea...

Sunt sigur că cele prezentate de mine, citite de pe linkul următor (http://www.ziare.com/europa/stiri-europa/luxemburg-a-devenit-prima-tara-in-care-transportul-public-este-gratuit-1599708) nu vor fi realizabile în România nici peste alți 30 de ani, că Luxemburgul este statul cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor (60.499E) din Europa, l-am prezentat cu gândul că voi primi un răspuns de la vreun primar, o sugestie, o idee cum vede el evitarea, reducerea poluării (inclusiv sonice), aglomerațiile în orașul pe care îl conduc. O să expun / pun materialul / întrebarea la alegerile locale în ziarul local (întrebarea săptămânii).

M spunea...

@Viorel

Măcar să puneți întrebarea corect : utilizarea gratuită a transportului public și nu că "transportul public e gratuit" cum zic analfabeții de la UM ziare.com 😁

In definitiv, e o problemă de priorități. Acum e la modă cu poluarea că e singurul lucru pe care pnl+USR îl pot reproșa lui Firea (pe care nu am de gând să o votez pentru afirmațiile privind 10 august).

M spunea...

😁😁😁😁 "E popoare...."