Un produs Blogger.

luni, martie 16, 2020

Ravagiile coronavirusului în tările care au întârziat măsurile preventive

53 comments

Situația de mai jos este alcătuită în timp real, pe baza informaațiilor date de autoritățile naționale, până la 0ra 23, 00 a datei de 16 03 2020

Situație pare scăpată de sub control în Italia, Spania, Germania Franța, SUA și în țările Nordice.
-Informații la zi, pe intreg globul, AICI 

-Informații privind numărul infectaților, izolaților și celor în carantină din România AICI 






Tara                    Nr. inf
                             ectați               Infec-
                                                   tati azi
                                                (galben).           Dece-
                                                                          dati.         Dece-
                                                                                          dati azi
.                                                                                           (roșu)                                             Cazuri
                                                                                                                                                 la 1M loc








53 de comentarii:

M spunea...

Stimate huhurez. Faceți un click pe ultima coloană să aranjați crescător cazurile totale la 1 milion de cetățeni.

Una e să ai 10.000 de cazuri la 1 miliard și alta la 60 de milioane.
Atunci o să vedeți de ce sunt eu îngrijorat! Știind că la noi pericolul nu e nici din cei 30 infectați de ăla de la Gerota nici în ăia infectați de Chițac ci în zecile de mii veniți din Italia!

Poate puneți și statistica asta!

Neacsu spunea...

La noi sunt doar CUNOSCUTE putine cazuri,nu existente. "AVANTAJUL" nOSTRU CARE SE VA TRANSFORMA CURAND IN DRAMA ESTE CA AUTORITATILE NU AU TESTE PENTRU TOATE CAZURILE, nu accepta la testare decat pe cei care au declarat ca vin din zone endemice, ceilalti chiar daca au semne si se plang sau cer testare, nu sunt testati, sunt tratati ca pentru o gripa normala de aici numarul mic de cazuri .. DECLARATE.Mai avem "norocul" ca multi sunt asimptomatici, deci habar nu au ca au virus. Si mai avem "noroc" ca cei mai multi natrani, deci cei la care virusul face.. ravagii, stau in casa, mai ales la tara. De aceea avem cele mai multe cazuri la orase. Dar, cand cei 50000 veniti acasa, din care sa zicem, un 10% ar putea fi virusat, vor intra in " paine" convinsi ca nu au nimic, si isi vor vizita rudele si neamurile la tara, sau vor intra in biserici de Paste, sa te tii. La noi coronavirusul inca nu si-a spus cuvantul, e mentinut ascuns, gratie politicii, incompetente si iresponsabile a autoritatilor care si acuma dau liber la intrare fara carantina, daca declari ca vii din zone care nu sunt rosii, adica galbene. Ca o culme a ironiei, prin Parlament doar galbenii au fost depistati virusati. Uite, de ex cazul deputatului de Constanta, care a fost gasit pozitiv, desi spune ca nu a fost plecat nicaieri, ca nu a intrat in contact cu nici un purtator. Pe cuvand? Dar de unde stie el ca nu a intalnit nici un purtator, au eticheta pe ei? Si uite asa, acuma incepe sa se caute cu cate persoane s-a intalnit si el in calitate de ... "nepurtator" . Pattea proasta este ca nici un par;lamentar nu va recunoaste ca s-a pupat cu secretara sau amanta, si uite inca o purtatoare... nedeclarata.

M spunea...

😁Ultimul loc din ce a postat domnu Huhurez.

M spunea...

14 zile perioada de incubație. Abia apoi începem să vedem....
Zicând că diasporenii au intrat la 4 zile după infectate mai adăugăm 14 și pe la 20 de zile de la valul de diasporeni vedem ce ne iese!
Vedem deci la sfârșitul lunii.

Iulian Mareș spunea...

Cunoști in lider politic, să-i zicem lider cu indulgență, care s-a văzut cu multi multi zi, cu toate că smnptomele apar după câteva zile!
"De unde să știe el că vine COVID-19 că nu mai ajuta băncile?!"
Tu nu vezi că Vela vorbește mai mult decât Raed sau Strainu-Cercel?
Sau și asta o fi doctor din Pădure?

Iulian Mareș spunea...

M, mai adaugă zerouri la cei veniți! Numărul lor va fi spre milion, căci la greu toți vin la origini!

Iulian Mareș spunea...

Poate Ultima gară!

Huhu Rezea spunea...

Esti prea alarmist!
Degeaba faci un test în primele 5-6 zile de la infestare că nu iese nimc. Consumi testele degeaba și ai surpriza ca după câteva zile are semne de coronavirus.
Cum au făcut liberali după contactul cu amiralul de Constanța, care se scuza că nu a citit e-mailul de la NATO. Să vezi câte turcoaice-tătare a infectat.
Norocul României sunt Cercel și Arafat, fie-le numele lăudat!
Mama prevenirii în acest moment este stoparea flenderelei fără rost în afara locuinței.
Grosul celor care au venit din Italia s-a consumat pană în 10 martie. Astia au fost mai responsabili, s-au izolat, penttru că stiau de unde vin. Nu erau niste entuziasti iresponsabili care s-au întors din excursii. In plus au trecut zilele fatale de incubație și pentru ei.
Nu există persoana care să aibă simptome și să nu fie testată.
Va mai fi o creștere după sosirea spaniolilor și a britanicilor care se lepădaseră de Romania.
Iohannis s-a ținut de cuvânt! A adus Diaspora acasă!

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/prof--streinu-cercel-nu-va-mai-vorbi-despre-covid-19--a-decis-sa-taca-dupa-interventia-parchetului-general_736520.html

Leo spunea...

Problema este că nu se cunoaşte răspunsul imun al organismului uman după infectare şi/sau vindecare. Că dacă boala nu creează imunitate , sau creează o imunitate de scurtă perioadă , toată isteria se repetă.
Apoi nu înțeleg de ce la Ruși nu există virusul....

M spunea...

O să vedem, Huhurez, o să vedem!
Dacă e bine să facem statuie diasporei.
Dacă e rău se vor umple de....

Cercel și Arafat vorbesc mai puțin pentru că au dosare penale făcute de procurorii proaspăt numiți de Johannis.

Modelul statistic arată o creștere rapidă, bruscă a infectărilor și a numărului de decese.

Sunt și optimiști. Bun, avem nevoie! Eu nu sunt.
Vedeți in cazul Chițac? A stat cu 400 de femei și până acum nu e ceva grav. De ce? Eu zic că abia urmează. Vorbim la 20 de zile de la contact.

Iulian Mareș spunea...

de dolari pentru eforturi de creare a noi vaccinuri, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2 şi de efectele acestora asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formulă pentru urmărirea emisiilor de CO2 după cum urmează: CO2 = P x S x E x C.

P = Populaţia (oamenii)
S = Servicii per persoană
E = Energie consumată per persoană
C = CO2 pentru fiecare unitate de energie

Apoi el adaugă că pentru a reduce CO2 la zero, „probabil că una dintre cifrele de mai sus va trebui să se apropie destul de mult de zero”.

Apoi, Bill Gates începe să descrie felul în care primul număr – P (de la Populaţie) – ar putea fi redus. El spune:

„Lumea din prezent are o populaţie de 6,8 miliarde de oameni… aceasta se apropie de 9 aproximativ miliarde. Acum, dacă facem o treabă bună cu vaccinurile, serviciile de sănătate, serviciile de sănătate a reproducerii, am putea reduce cifra aceasta cu 10 sau 15 procente.”

https://ortodoxinfo.ro/2017/07/29/de-unde-vine-ordinul-de-vaccinare-masa-cine-e-spatele-lui-tudose-afla-cine-vrea-binele-romaniei/

Iulian Mareș spunea...


Președintele a promulgat un document prin care guvernul poate bloca accesul la anumite website-uri sub pretextul că promovează „știri false”.
(2) În situația propagării unor informații false în mass-media și în mediul on-line cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire, instituțiile și autoritățile publice întreprind măsurile necesare pentru a informa în mod corect și obiectiv populația în acest context.

(3) Furnizorii de servicii de găzduire și furnizorii de conținut sunt obligați ca, la decizia motivată a Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, să întrerupă imediat, cu informarea utilizatorilor, transmiterea într-o rețea de comunicații electronice ori stocarea conținutului, prin eliminarea acestuia la sursă, dacă prin conținutul respectiv se promovează știri false cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire.

(4) În situația în care eliminarea la sursă a conținutului prevăzut la alin. (3) nu este fezabilă, furnizorii de rețele de comunicații electronice destinate publicului sunt obligați ca, la decizia motivată a Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, să blocheze, imediat, accesul la respectivul conținut și să informeze utilizatorii.

(5) La decizia motivată a Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, furnizorii de rețele de comunicații electronice destinate publicului au obligația de a bloca imediat accesul utilizatorilor din România la conținutul care promovează știri false cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire și este transmis într-o rețea de comunicații electronice de către persoanele de la alin. (3) care nu se află sub jurisdicția legislației naționale.

Scenariul din 1989 le-a reușit pentru că lumea nu avea acces liber la informații.
Astăzi avem internetul. Putem informa pe alții. Avem o presă liberă, online, dizidentă, care trebuie să-și facă datoria în special în perioade de criză.

Dragi colegi, nu vă lăsati intimidați întru tăcere. Formatorii de opinii incorecte din punct de vedere politic sunt astăzi mai necesari ca oricând.

Descărcați informațiile de pe site-urile dizidente. Până nu dispar.

Nu-i lăsați să șteargă și să rescrie istoria după bunul lor plac.

Române, ești chemat! Implică-te în munca de arhivare, pe care o poți face de acasă!

Cu acest program (https://www.httrack.com/) se pot descărca site-uri întregi, fără să trebuiască să salvezi manual articole.

Fă-ți datoria, apără adevărul, salvează istoria.

Iulian Mareș spunea...

Fantastic!

Prof. Streinu Cercel nu va mai vorbi despre COVID 19. A decis să TACĂ după intervenția Parchetului General

Adrian Streinu Cercel a avut o reacţie după ce Parchetul General a anunţat deschiderea unui dosar penal în plină criză provocată de noul coronavirus.
Prof. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Balş a declarat, pentru Antena 3, că nu va mai vorbi public în următoarea lună, după ce Parchetul General a anunţat, în plină criză de coronavirus, că a deschis un dosar penal cu privire la faptul că s-ar fi scurs informaţii dintr-o discuţie pe care au avut-o în momentul în care stabileau modul de acţiune în cazul epidemiei de Covid-19.

"Nu voi mai vorbi public DELOC în următoarea lună. Parchetul General trebuie să-şi ceară scuze!", a declarat Adrian Streinu Cercel.

Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a sesizat din oficiu și cercetează divulgarea informaţiilor secrete de serviciu, după ce au apărut în presă informații referitoare la o hotărâre a MAI privind pandemia de coronavirus.

https://www.dcnews.ro/prof--streinu-cercel-nu-va-mai-vorbi-despre-covid-19--a-decis-sa-taca-dupa-interventia-parchetului-general_736520.html

Iulian Mareș spunea...

Organizația Mondială a Sănătății atrage atenția că persoanele care s-au vindecat de COVID - 19 pot transmite virusul în continuare.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a solicitat ca toate cazurile suspecte de coronavirus, inclusiv cele cu simptome ușoare, să fie supuse unor teste de diagnostic, astfel încât cei care sunt pozitivi să fie izolați și astfel să rupă lanțul de infecție. De asemenea, a avertizat că pacienții vindecați pot continua să se răspândească virusul încă două săptămâni, scrie 20min.es.

Câți infectați sunt în România
Numărul persoanelor care au fost confirmate cu infecție cu coronavirus a ajuns la 168, anunță, luni, Grupul de Comunicate Strategică. Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19, respectiv 10, sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină.

Sebi spunea...

Haideti sa nu exageram! Doar o infima parte dintre diasporeni s-au intors... sau se vor intoarce pentru Pasti. Multi dintre ei ar fi venit oricum, fiecare cu ale lui. In Italia sunt vreo doua milioane de conationali. Au venit in general dintre cei mai napastuiti... ori care munceau la negru, inclusiv aia... stiti dvs.

vasile iosif spunea...

Visul lui Ceausescu s-a indeplinit.
Romanii fugiti in Occident se intorc singuri Acasa.
Fie painea cat de rea....
Cu stima,

Huhu Rezea spunea...

Astăzi trece și Rusia de 100 infectați

Huhu Rezea spunea...

Deșteptul ăla de procuror, care a fost în stare să deschidă o asemenea cercetare penală, trebuie băgat urgent în carantină. Să aiba parte de ajutorul medicului Cercel.

Huhu Rezea spunea...

A fost programul cu care Mutu a câștigat alegerile.

Iulian Mareș spunea...

Tibi,
De ce nu trece și la ruși? Nu vrea FSB!

Iulian Mareș spunea...

Dar de ce nu în p.m.?

Iulian Mareș spunea...

Și uite că i-a ieșit!
Nici nu știe ce și-a dorit!!!
Și pe skiuri te poți întoarce brusk la 180°!

vasile iosif spunea...

Sa vedem cu ce numere de inmatriculare vin la masini acum, daca le mai pute in tara, daca le-a crescut nivelul de trai, daca s-au mai stilat, educat, etc.
Apropo, am vazut o tanara minoritara recent intoarsa de la "studii" in strainatate scuipand cu o placere neascunsa pe mocheta de la Carrefour Colentina.
Promitatoare revenire....
Cu stima,

M spunea...

Nu râdeți că nu e de râs!

Au apărut informații că idioții lui Johannis nu vroiau să închidă școlile. Opinia publică a reacționat și au fost obligați să o facă. I-au acuzat pe Arafat și pe Streinu - Cercel că ai vorbit despre asta și proaspătul numit procuror a vrut să îi facă pe plac lui Johannis.

Grav e că încrederea în Arafat e pe la 70% iar cea în Johannis s-a prăbușit la 30%. Orban, Ciolacu și ăilalți se zbat pe la 10%.

Leon spunea...

"În cazul în care manifestați simptome specifice infecției cu coronavirus (tuse, febră, dificultăți în respirație) este important să nu vă deplasați la medic sau la spital/urgență.

Primul pas este să vă sunați medicul de familie și să solicitați sfaturi.

În cazul în care acesta nu poate fi contactat, apelați Direcția de Sănătate Publică din județul dumneavoastră. În caz de urgență apelați 112.

Dacă aveți simptome specifice, efectuarea unui test pentru coronavirus nu este obligatorie și nici urgentă. Decizia de a efectua acest test aparține medicilor de specialitate în funcție de specificul fiecărui caz în parte.

Evitați contactul cu alte persoane pentru a nu le expune la riscul de infectare. Transmiterea infecției de la persoane asimptomatice este posibilă", se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne."(DCNEWS)

M spunea...

Cum cu ce plăcuțe? Cu m#ie...

La granița dintre Austria și Ungaria un grup de diasporeni ai ajuns la îmbrânceli cu polițiștii unguri care le interziceau intrarea in țara vecină.

Fiind votanții lui Johannis au făcut ce știu eu mai bine: s-au tăvălit pe jos și au strigat "m#ie", "rușine, rușine să vă fie", "vrem acasă, gaborii nu ne lasă".

😁 Tocmai când uitasem de violențele din 10 august și revenisem la sentimente mai bune față de diaspora.

Se va face o coloană și vom primi alți 3500 de posibil infectați!!!!
Diaspora nu poate fi supărată. Dacă le zici "animale" se supără!!!

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea, cu tot respectul fiți un pic mai ponderat în ultima propoziție a comentariului, altfel domnul KWI, PNL și aliații lor vor spune și se vor lăuda tot anul până trec alegerile că diaspora s-a întors acasă datorită măsurilor economice luate de ei, prein crearea locurilor de muncă (,), creșterea salariilor mai ceva decât cele din UE, a pensiilor și alocațiilor, ați plecat din cauza haosului și sărăciei instituite de PSD, dar noi prin măsurile luate v-am adus acasă (trimitem avioane, autocare), vă asigurăm și loc de cazare, înhumare și tratament gratuit nu plătit sau compensat ca înainte. Păcat că s-au desființat Muzicile Militare în anul 2002 (tot PSD-ul e de vină) altfel v-am fi întâmpinat cu fanfara militară, cu flori și drapele tricolore. (Oare PIB-ul României o fi crescut sau scăzut în lunile de „guvernare” PNL ?).

Leon spunea...

Mereu nea Gigi: "Cei de la "Matei Balș" mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!", a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.(DCNEWS)

Iulian Mareș spunea...

M,
Orban mai este la izolator? Știam că trebuie să stea 14 zile!
Eu îl salut fierbinte..🔥! Îi doresc noroc că sănătos nu se face!

*Mai nou, aflăm că procurorul stabilește el ce informații sunt SSv! Eu știam că există o lege cu prevederi de profil, care stabilește pe categorii de domenii clasificarea informațiilor!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Eu sunt curios câți țigani vor fi declarați bolnavi, știut fiind că sunt rezistenți la boli?
Spre exemplu, în tara mamă genetica, India, sunt fff putini infectați cu virusul COVID-19!

Viorel spunea...

“Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a sesizat din oficiu și cercetează divulgarea informaţiilor secrete de serviciu, după ce au apărut în presă informații referitoare la o hotărâre a MAI privind pandemia de coronavirus”.

Deci când este vorba des o situație atât de gravă cum este pandemia de coronavirus cu consecințe grave și foarte grave privind sănătatea mea, a familiei, a noastră în general, MAI umblă tot cu informații secrete. Domnilor, dacă este vorba despre secrete ce aparțin de instituția dumnealor și au fost divulgate, foarte bine să ia măsuri, dar când aceste secrete ne privesc pe noi și viața noastră și nu le publici atunci devii complice și tu MAI, Parchet, ICCJ sau oricare altă instituție implicată în acest caz. Ca și cum dușmanul e la graniță și dumnealor ne spun să stăm liniștiți.
"Dormi linistit, FNI vegheaza pentru tine!" .

Huhu Rezea spunea...

Premierii Uk si Olandei(trufașul Rutte) recomanda imunizarea colectivă prin lasarea populației să se imbolnavească cu Coronavirus.

Leo spunea...

Păi înseamnă că infectarea covid 19 ,produce imunizare consolidată, iar asta nu este rău. Până la urmă acesta este vaccinul universal...
Dar ce ne facem , cu ceilalți 3 "fraţi mutanţi" despre care povestea "Miluţ SF"

M spunea...

1. Va dați seama că Arafat și Streinu Cercel urmează să fie chemați la interogatorii? Acum?
2. Vreau să văd și eu toate referatele de declasificare pentru FIECARE informație dată de Orban, Johannis , Minstrul Sănătății etc.
DAR PENTRU ABSOLUT TOATE!!!!! Dacă totul e clasificat, atunci totul trebuie declasificat înainte de a fi spus!
3. Înțeleg că unele informații sunt clasificate dat închiderea școlilor? Băăă, idioților!!!! Vreți să îi faceți pe plac lui Johannis cu orice preț? Mai condamnați-l o dată pe Dragnea! Lăsați în plm medicii în pace!

M spunea...

In Olanda au închis bordelurile dar drogurile sunt încă la liber!!!!
O să moară cu zâmbetul pe buze.

Apropo,si domnilor voastre vi s-a părut ca Johannis e cam încrâncenat? Ehei, fără Pușcalău Ayahuasca Mădălina e greu ....

Iar Boris se pare că s-a răzgândit!

Leon spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

M,
Și fără, generalul lui, și al Mădălinei, Gabi Crețu! ...

Calinmihaib12 spunea...

In 2019-spre final "lumea buna"... s-a "ÎNTÂLNIT... la DAVOS - in ELVETIA..; nu stiu cum se face...dar constat -COMUNICATIONAL...ca nu ..."se mai -prea- DISCUTA...despre FENOMENUL MIGRATIONAL din AFRO-ASIA ,inspre EUROPA..,Franța,Grecia,Spania,..Germania și...Marea Britanie....!; in SUA...la frontiera cu MEXIC ,nu am mai urmărit..."ce se mai intampla"...!!...
.

Iulian Mareș spunea...

Informațiile sunt cel mult confidențiale, de interior...
Au transmis informații despre starea de sănătate și moralul trupelor?
*În context strict militar, la categoria trupe, supuse controlului international al forțelor și mijloacelor de luptă, în baza documentelor și acordurilor internaționale, la care ROU este parte semnatară, numai forțele MApN sunt considerate trupe!

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/dezastru-22-de-medici-de-la-spitalul-gerota-au-coronavirus-l-au-luat-de-la-ofiterul-mai-care-a-mintit-ca-nu-a-fost-in-strainatate_1441683.html

Liviub spunea...

Cand a intrat lupu la gerota l au primit cu garda de directori, doctori, asistente la usa! Nu stiau care sa il ia mai repede in brate! Ca, deh, venea shefu, dat afara de toba, pe nedrept, ... Ca si asta mai sunt multi care au infectat "organizatiile"! Esti nimeni in mai, map, indeosebi, daca n ai pile, amante, relatii cu alesi si capi ai colectionarilor de "vechituri"...

Iulian Mareș spunea...

Liviu,
ești sigur de ceea ce afirmi? Ai probe?
Oricum, că să ții o amanta trebuie să ai cap(ete) și să arăți și bine!
Ai incercat? Ce ți-a lipsit?

*Generalul Petreus avea multe amante, în multe orașe...

Liviub spunea...

Excelenta, I. Mares, cine a traversat mai obiectiv, a constatat.! Toti ministrii au facut reforma 1(prima) saptamana! Apoi au venit mieroshii, i au recunoscut valoarea, i au raportat ca despre reforma se ocupa iei, ca shtiu, iar mneaului doar sa reprezinte mai ul. Ati traversat? Nu compar Petraeus cu careva din organizatia .Ro! Poate din cei 44-45!

Liviub spunea...

Fiindca aduseratzi vorba, intre lupu si Petraeus e mare diferenta privind postul, profesia, competenta!

Leo spunea...

A spus azi la TV , că "pacientul 0" din Italia , tocmai a fost reinfectat cu covid 19 și a fost pus în izolare la domiciliu. Deci , covid 19 NU PRODUCE IMUNITATE CONSOLIDATĂ PT. ORGANISMUL OMULUI. Este cea mai proastă veste , deoarece acest fapt pune sub semnul întrebării şi un eventual vaccin împotriva lui.
Veştile nu sunt bune.

Viss spunea...

Ai mare grijă cand postezi, mai ales când scrii prostii alarmiste. Există un articol în Codul penal pentru prostia doctă pe care ai ouat-o tu aici. Nu este adevărat, nu s-a reinfectat. Virusul nu a fost eliminat total și asta a reieșit la teste, pentru că procesul ia timp. Procesul de vindecare completă durează.

Leo spunea...

Așa a spus la TV deşteptule.
Păi după ce a fost declarat vindecat şi externat din spital , nu au știut că nu a fost eliminat virusul cum reese din ce ai ouat tu ?
Păi dacă procesul de vindecare durează după cum tot tu ai ouat , de ce nu-i ține pe oameni până se vindecă ?
Ideea este că nu se cunosc toate aspectele fiind un virus nou , dar cu un creier de maimuţoi ca al tău este greu de priceput.

Iulian Mareș spunea...

In mod cert nu am dubii, mai ales la ultima cerinta! ...:))
Referinta mea era legata de generalizare, in sensul ca nu trebuie sa luam ca pe un postulat: toti sunt asa, fara exceptie, pt ca nu este OK!

M spunea...

Doua idei interesante aseara pe televiziuni:

1. asa cum imi iesise si mie din calcul, epidemia la noi inca nu a ajuns. Cercel zice de sfarsitul lunii aprilie. Eu zic ca o sa fie mai devreme.

2. o doamna blonda propune ca relansarea economica DUPA epidemie sa se faca prin "taierea pensiilor speciale care ar aduce aproape 1% la buget". Pana si Banciu, unu' care este cunoscut pentru pozitia sa constant impotriva militarilor, a observat ca acum cand e nevoie de ei sunt eroi si cand nu mai avem nevoie nu e normal sa le taiem drepturile iar in plus "nu se stie nici cati o sa mai ramana in contextul in care epidemia afecteaza in special persoanele in varsta".

M spunea...

@Iulian Mareș

😁 Stiti, stimate domnule, pozitia mea mai intelegatoare fata de camarazii nostri care mai gresesc....

Leon spunea...

https://www.mapn.ro/cpresa/16512_ministerul-apararii-nationale-instaleaza-formatiunea-medicala-de-nivel-rol-2-la-institutul-ana-aslan

M spunea...

Uite ceva adevarat!

E misto cand China trimite sute sau mii de aparate medicale, zeci si zeci de experti in tarile afectate?

Va amintiti cand guvernul Ponta a incercat apropierea de China? Va mai amintiti propaganda zoioasa a camarilei din jurul actualului presedinte?

Va mai amintiti de: "Mergem în China, Coreea, îi pupăm pe ăia, îi lăudăm. Pe mine mă îngrijorează această abordare de respingere a criticilor venite din Vest şi de o mare apropiere de Est. Aşa ceva nu îmi doresc"

Klaus Iohannis.


Hai Johannis!!!! Arata-ne TU, ACUM, ajutorul venit din vest!!!! Tu si propagandistii mizerabili din jurul tau!

Si diaspora?
Acum nu mai recunosti diaspora ca fiindu-ti fidela, domnule Johannis? Acum nu mai e "95% din diaspora este cu Johannis"?
Acum cand aduc boala peste noi "se intorc cetatenii romani din strainatete care vin in tara la ajutoarele sociale promise de PSD"?
Ce "stare de urgenta" e aia in care NOAPTEA CA HOȚII va vin votantii infecati in tara cu escorta de politie sa nu ii ia lumea la bataie?