Un produs Blogger.

marți, martie 31, 2020

Io(h)an Gură de Aur la Suceava

32 comments
Sforăiala politică nu acoperă incompetența. Era gata, gata că managerul liberal Rîmbu să ajungă ministru.
Să mai spună cineva că Ioha nu e previzionar!
Rîmbu a băgat Suceava în carantină.
ioha cu Rîmbu

32 de comentarii:

gheo spunea...

Cat ajuta pe un om "fotoliul politic" fara inteligenta necesara ?, simplu, privind Suceava si ne intrebam, de ce nu au avut si ei norocul doctorului din Timisoara unde, cazurile coronaviruslui sunt limitate iar al vindecarilor numeroase !. Ce valoreaza "firmanele politice" ?, tot atata cat "o cana cu aer", nefericirea nu-i atinge pe cei care l-au numit, ii costa scump pe cei peste care a fost pus. Restul ... minciuna si manipulare politica care din pacate imbata se pare ireversibil si nociv mintea oamenilor. Sa aveti o zi buna si doctori pe masura.

maiag spunea...

asta am votat,asta avem,sunt numiti pe functii politic,asa ca ciocu mic si atentie data viitoare la stampilat

Huhu Rezea spunea...

Ești prea pătimaș și nu-mi face plăcere să-ți răspund la întrebări idioate.
Ai pensia atât de mare încât îți faci probleme că va fi supraimpozitată?
Este corect, așa cum și media pensiilor militare este de câteva ori mai mare decât media pensilor civile.

Calinmihaib12 spunea...

Domnilor si Doamnelor:..eu :Col.Medic(..functie: Lt. Col. -Medic ..am o pensie bruta =ORICUM FURATA= sub: 5.ooo LEI, de 2 ori mai mare decat pensia mamei
mele =profesoara pensionară.. ; pensia asta a mea este- in acest an: =SUB NIVELUL SALARIULUI MEDIU BRUT PE ECONOMIE= care este= 5.465 de lei-(in ian.-si febr. 2020) = pentru PRIMA DATA..."in cariera .. mea
de pensionar militar...!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

Cam de 3 ori, 3900/1300 ! Mai crede cineva in majorarea cu 40 % a VPP in acest an ?

Leo spunea...

Lov, la instigarea lui F&M și cu consultanța lichelelor gulerate din MFA , au generat astfel de dezechilibre.

Calinmihaib12 spunea...

Domnule MAIAG:...mai ..."usurel" cu VOTUL..! pt.ca:...1. ..e cale lunga..pana ATUNCI..! 2...NU PREA (cel putin -eu) AVEM PE CINE VOTA..PT. CA TOTI=..SUNT :ÎNTELESI..","BLATISTI..." PUSI" ...SA .."PACALEASCA" ..PE ...TOATA LUMEA...! ; ..Să NU UITAM :cazurile: Tariceanu , Crin Antonescu = 2 "sefi de PNL care de fapt NU ERAU-CEEA CE ..PAREAU CA SUNT...s.a.m.d., ...etc...!.. Mai sunt si...MULTI ...ALTII..ASEMEMEA..IN TOATE "ZONELE "..POLITICE...de la noi..!

Calinmihaib12 spunea...

...am mai explicat-cele ce urmeaza: art .60 din legea 223/2015-modificata in 2017.."spune"..de fapt,- ca pensia bruta- va fi supusă impozitării- asemenea - soldei lunare brute-baza de calcul - ca si in cazul activilor..ceea ce presupune: reținerea: Impozitului -eventual progresiv, CASS,...etc.

Liviub spunea...

Poate ca nu e locul si momentul, dar: exista cateva(?) cazuri de demisii ale personalului medical de toate"gradele", in aceasta perioada complicata! In situatii oarecum similare militarul vede curtea martiala imediat, daca pleaca din lupta. Stie cineva daca cei cu demisiile vor suporta efectul parasirii " frontului"? Nu de alta, dar in vremuri de pace erau locuri in care dr. din garda nu putea fi deranjat pentru ca bolnavul suferea, pe timp de ... noapte!

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Analizați unde au dus țara liberalii! În prăpastie!
Ciudat este că au tupeul sa prezinte prăpastia drept pisc de munte!
O întrebare pt propagandistul vioi cu tupeu de rasa oakeșă:
-sublima lui DEU a dat drumul ekipamentelir medicale cumpărate de ROU, pe banii noștri, numai la intervenția UE! Sper că neuronul poate fi și receptor nu numai răspândac;
-tarziu de tot DEU a tradus cât de cât corect cuvântul "coeziune'! Oricum, pt cei cu carte și tinere de minte, ceva mai mult decât oaia, tot DEU, în secolul trecut, de 2X, a ajutat bine tare toată Europa, însă începând cu evreii (mai ales sefarzi), țigani și slavi, indiferent de țara apartinatoare!
Atunci ajutorul a fost ferm, "tratându-i" prin eliberare pe coș.

Știi cumva unde era scris, la intrare, pe poartă: „Lăsați orice speranță, voi cei care intrați”. "fraza stă scrisă deasupra intrării în Infern, ne spune Dante Alighieri în Divina Comedie, însă, cu deplină ironie, cineva a mai folosit-o undeva: cred că în niște tabere de odihnă și recreere, prin Polonia! Și tot cu sarcasm demențial in "taberele" menționate erau afișe "mobilizatoare" gen: Munca te eliberează!...(tot pe coș)
Așa că inkise emisia de proastă factura privind lustruirea celor responsabili de moartea în WW1 și 2, direct și indirect a cam 300 mil de oameni! Și toate astea in nici 25 de ani!
Daca este adevărat că a fi prost este opțiunea fiecăruia, eu cred că nimeni nu poate skimba informația genetică a unui popor care și-a cam dat arama pe față!
Din pdv al meu, pot avea autostrăzi din inox, pot ajuta azi tot Pământul și kiar Galaxia Noastră, tot un neam barbar rămâne care și-a umplut cu sânge toată istoria!
Cu tine, un fluture atras de lampadar, ce sa am? Pate doar să te întreb, retoric, de ce ai ajuns așa? Așa de jos! Cred că din obișnuință....

Iulian Mareș spunea...

În ce an v-ați pensionat?

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/un-video-uitat-cu-rares-bogdan-a-aparut-acum-in-contextul-pandemiei-covid-19-si-a-situatiei-din-suceava_739806.html

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

Situația la zi.
Când copilul vrea jucării din magazin si nu ai bani il ametesti cu promisiuni.
Asa si cu politicienii in fata romanilor vizavi de situatia creata de pandemia.
Dragi romani ...totul este sub control ........scapa cine poate .......
Cand zisei pe aci ca daca cade economia privata si clachează medicii si transportatorii multi s-au burzuluit la mine ca si cum ar fi călcat pe jar.
Ziseară unii atunci ca statul trebuie sa faca ,să dreagă, ca drepturile câștigate asa si pe dincolo.
Încă nu a trecut o lună și se vede ce poate statul ......ca sa nu zic ce va fi peste 2-3 luni ......

brenda spunea...

ATENTIE ,USR IMOZITARE PENSII TOTI SE BAGA LA TAERI SI IMPOZITARI ASA CA EI NU SPUN NIMIC DE MILITARI EU ZIC CA PE CEI DIN USR CARE VOR SEMNA PENTRU, SA FIE MOBILIZATI SI TRIMISI PE STRADA SA SE LUPTE CU ......VIRUSUL ...

Alex spunea...

Cand salariile medicilor au crescut pana la cer,toti au sperat ca SPAGA va disparea din sistemul de sanatate.Spaga nu numai ca nu a disparut ci a crescut odata cu inflatia.Un caz real povestit de un amic ,care anul trecut prin noiembrie si-a sectionat partial un deget de la mana cu un flex.A ajuns la spital ,unde rana i-a fost curatata si ptr.ca era vorba despre tendoane l-au internat.A doua zi dimineata a iesit din salon si s-a dus la cabinetul medicului.Dupa o discutie scurta ,conform "datinii strabune" a strecurat in buzunarul medicului o hartie de 100 de lei.Nu a apucat sa iese din cabinet ,cand l-a auzit pe medic spunand(citez):
"Pentru banii astia vrei sa ti-l tai ?"
Nesimtitul a bagat mana in buzunar si a vazut ca era doar o hartie de 100.Amicul meu cand a auzit de amputatie,a mai scos doua hartii de 100 de lei si i le-a dat.
Este o situatie deosebita in tara si acum este nevoie de ei.Isi dau demisia.Foarte bine!Sa se ia act de ea dar sa li se retraga dreptul de a profesa ca medic,sau asistent ptr.todeauna.Aceasta sanctiune ar fi cat de cat justa .Militarii in situatie de razboi ,ar primi un glont in cap daca ar refuza sa stea in prima linie.Cazul de la Arad unde aprox.zece cadre medicale au intrat in greva este jenant.Fatucile ,erau mai mult deranjate de faptul ca ny le sta bine cu masca ,ptr.ca le strica machiajul.(din relatarea celui care trebuia sa le instruiasca).
Ca sa.vedeti cat sunt unii de cretini ,dintre ei,este faptul ca vor si mai multi bani ptr.a-si face serviciul,desi vad atata moarte in jur.Despre managerul cretin de la spitalul Suceava,care i-a chemat la munca si pe cei infectati ,mintindu-i ca este ordin de ministru,nu se mai spune nimic.Trebuie inchis in secunda doi 10 ani.Ce tot o lalaie?
Colac peste pupaza,un preot cretin l-a dat in judecata pe Vela.Motivul ? Nu le permite oamenilor sa intre in biserica mai multi de 8 ,la botez la fel...e.t.c.
Popa cretin! Acum cand toata lumea trebuie sa se izolze ,vrea sa vada multimi.Daca nu se merge la biserica,cine mai umple cutia milei!

Gigi spunea...

Se pare că am pierdut momentul de a profita în toți acești ani scurși de când activăm în UE să ne facem țara o floare,să ne dezvoltăm din toate punctele de vedere.De vină sunt toți care au fost la putere.Nu au făcut altceva decât să ascută lupta pt.putere,să-și vadă interesul propriu și de grup și să umble cu pâra.Nu am construit autostrăzi,din motive știute,nu le mai evoc eu acuma,culminând că distrugem gândacii!
Acum e târziu,ferească Sfântul să rămânem singuri pe lume.Să vedeți atunci jale.

Leon spunea...

@T2, pai daca nici Comisia de Aparare n-a intocmit raportul la proiectul L 120/2020,
...poate saptamana viitoare..!

Leon spunea...

@T2, cu parere de rau, iti mai dau o veste proasta :
In MO nr.267/2020 este publicata inca o Decizie a CCR, nr.837 din 12.12.2019 prin care se arata ca eliminarea primelor aviatorilor din baza de calcul a pensiei militare cf.pct.4 al Art.40 din OuG 57/2015 este constitutionala..!

Calinmihaib12 spunea...

Alex:te contrazici cand il faci "cretin pe șeful din Suceava " pt. ca i- a chemat la munca pe medicii : 1."contaminati" =purtători de virușii Corona = si anticorpii specifici=semnele= prezenței virusurilor corona..sau: 2. "infectati": Asimptomatici sau chiar Simptmatici (nu a fost prea clară situatia din "stire"...),deci- revin la comtrazicere: site intreb: care era REZOLVAREA CORECTA A SITUATIEI SPITALULUI IA ACELE MOMENTE: 1.sa- i cheme la"munca..,,2.medicii - sa fie- evemtual-internati si tratati... 3.medicii respectivi sa ..demisioneze, pur și simplu...!. Ca "ajutor".. amintesc faptul că au fost multe situatii -in care MEDICI BOLNAVI ...AU FOST PREZENTI..la datorie..!!(si in acest caz=CU PROTECTIA DE RIGOARE =MEDICII de la SUCEAVA=PUTEAU SA-SO FACA DATORI...!)...Contrazicerea ta este: ca trebuie sa te hotaresti: si sa rezolvi dilema: prezența la munca s-au DEMISIA (=similară cu fuga de pe front a MILITARULUI...!?)

Mihai spunea...

Doar spre informare.
Stiu ca multora nu le convine astfel de afinități spre state unde legea si regulile se respecta ,nefiind nevoie de constrângere, politisti ,jandarmi și militari pe strada.
Îndemn totusi la un efort de parcurgere a materialului.


https://newsweek.ro/actualitate/exclusiv-interviu-cu-directorul-a-doua-clinici-din-germania-strategia-nemtilor-in-lupta-cu-covid-19?fbclid=IwAR10lzTcXjE4bplnFqClFFevd4L4hfiGW_RWbPznn8sI9v7CZi4VfDmKb7c

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/iohannis-a-retras-decoratiea-data-spitalului-din-suceava-dupa-problemele-cu-covid-19_739997.html

Leon spunea...

Ai inteles gresit !

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/victor-ciutacu-catre-klaus-iohannis-inaltule-pe-cadavre-te-ai-ridicat-pe-cadavre-te-duci-in-cap_1448152.html

Alex spunea...

Un manager de rahat ,care nu a fost pregatit nici macar ptr.momentul zero al pandemiei.Fara un traseu prestabilit ,ptr.a evita contactul cu alte persoane,bolnavii de Covid 19,au fost dusi pe traseul normal,urmat de cei cu alte afectiuni.Daca totusi au fost suspiciuni referitor la medicii intrati in contact cu cei infectati,acestia trebuiau sa ramana acasa in izolare.Nu sa fie adusi in spital ca sa-i imbolnaveasca pe altii.Dupa trecerea perioadei de autoizolare,cei care nu aveau nimic ,trebuiau adusi la serviciu ,ceilalti daca erau bolnavi trebuiau internati ,nu neaparar la Suceava ci la un spital mai apropiat.FIIND LIPSA DE PERSONAL O PERIOADA DE ....MANAGERUL AVEA UN MINISTRU CARUIA II RAPORTA SITUATIA.MINISTRUL ARE UN PRIM-MINISTRU ...e.t.c.Sunt probleme care se pot rezolva nu cat ai bate din palme ,desi ar trebui.Toata aceasta conducere ,care reprezinta"spuma "politicii romsnesti trebuia sa gaseasca solutii.
Daca in 23.01.2020 cand guvernantilor nostrii li s-a adus la cunostinta de ceea ce se intampla in jurul nostru,ca mii de oameni mor de Covid 29,acestia se pregateau la modul serios de pandemie,nu rezolvau mare lucru nici asa ,dar era totusi ceva.
Amintiti-va ca in timp ce mureau oameni in Italia,ai nostrii guvernanti vorbeau doar de anticipate.
Problema este.ca poate stand deoparte mi-e usor sa dau sfaturi.Acel individ ,managerul spitalului s-a pierdut pur si simplu.Nu era omul potrivit ptr.un asemenea post.

Calinmihaib12 spunea...

...Vedeti INREGISTRAREA TV de AZI 01.APR.2020,ora:16.00 - la B. 1 TV , a Lui TUDOR BARBU : ..STATISTICA OMS privind: ..CLASAMENTUL CAUZELOR DE MOARTE IN LUME, in PERIOADA: IANUARIE- 25 MARTIE 2020..!!..?

Calinmihaib12 spunea...

...datele sunt luate de pe site-ul www.worldometer.info : date statistice dinamice= in timp real din toate domeniile vietti; ...!

Alex spunea...

Incepand de astazi ,managementul spitalului a fost preluat de militari.Datele problemei se vor schimba radical,in bine.Cu echipament de protectie adecvat pentru tot personalul,cu efectiv suplimentat de medici adusi de la alte spitale din tara,cu rigurozitatea si disciplina spe ifica militarilor se va vedea diferenta intre fix-pixul fost manager,pus pe criterii politice ,si viziunea unui manager militar.Daca si dupa ce li se va asigura echipamentul necesar de protectie ,si tot ceea ce trebuie ptr.desfasurarea in conditii de siguranta a serviciului,medicii o vor lalai din nou,...sunt niste jeguri.
Nu mai retin cand intr-un comentariu am spus ca medicilor care demisioneaza,sa li se retraga dreptul de practica al meseriei ptr.totdeauna.Astazi...Sica Mandolina declara ca ,in urma discutiilor purtate in guvern,si a stirilor din afara guvernului se va discuta problema ridicarii dreptului de practica a medicilor demisionari.Frumoasa veste!

marius spunea...

https://www.facebook.com/iamflorianajucan/posts/3462765687085103