Un produs Blogger.

duminică, martie 29, 2020

Informații ingrijoratoare, dacă nu se dezmint!

23 comments

Departamentului de Stat!

SRI, îngrozit de e-mailul Departamentului de Stat!

Autor: 

Citirea unui simplu e-mail de doar câteva rânduri a aruncat pur și simplu în aer Serviciul Român de Informații. Acolo unde, începând de la mijlocul săptămânii trecute pare să se fi conștientizat în sfârșit prostia cu așa-zisa ”relație strategică” dintre București și Washington. Una intens ”legendată” de ani de zile ca fiind bazată pe excelenta interconectare între influentele agenții guvernamentale americane și liderii serviciilor secrete românești. Iată însă că a fost nevoie de o adevărată ”rangă în dinți” administrată de către Departamentul de Stat al SUA pentru ca mai-marii SRI să nu se mai prefacă la nesfârșit că nu înțeleg că ”parteneriatul” nu este decât o balivernă! Iar principala cauză a prăbușirii acestuia sunt în mare parte tocmai oamenii care se împăunau că practic ei i-au pus pe cap lui Klaus Iohannis șepcuța de la Donald Trump

Ce scria în e-mailul primit de la Departamentul de Stat 

Pentru că pur și simplu răspunsul primit la ajutorul secret solicitat Departamentului de Stat al SUA a produs deja frisoane la București. Acesta fiind unul cât se poate de concis și fără a lăsa loc la nicio speranță. Traducerea cea mai apropiată de mesajul transmis fiind că ”având în vedere incompetența, prostia și furturile din țara Dvs., credem că ar fi inutil un astfel de ajutor”!!! E-mail de răspuns care a îngrozit deja SRI-ul, structura aleasă pentru a intra ”accidental” în posesia acestui ”document intern” care ar fi urmat să fie ulterior ”cosmetizat” de Ambasada SUA pentru a fi remis pe canale diplomatice autorităților de la București. Numai că Adrian Zuckerman a ales să joace cu cărțile pe masă! Iar dacă e-mailul a apărut sub ”forma brută” este doar pentru că spre deosebire de predecesorul său, noul ambasador al SUA la București nu a vrut să îl ascundă! Ceea ce face și mai hilară ”paranoia” din ultima săptămână ca nu cumva să se afle de existența acestui e-mail. Când mult mai corect ar fi, că tot nu mai este nimic de pierdut, să fie de urgență informat și Klaus Iohannis de adevăratul răspuns al Departamentului de Stat. Ca și de perioada deja alarmant de lungă de când Washington-ul nu a mai avizat niciun șef operativ al serviciului pentru relațiile speciale cu SUA! Ceea ce de asemenea spune multe despre adevărata natură actuală a acestor relații… Iar dacă azi SRI-ul este îngrozit de poziția tranșantă a Departamentului de Stat, mâine va veni și rândul altora…

Cititi mai mult: https://www.national.ro/dezvaluiri/sri-ingrozit-de-e-mailul-departamentului-de-stat-681632.html/#ixzz6I6LXXuAK
National

23 de comentarii:

Cannon spunea...

Atentie, il cheama ADRIAN si Zuckerman,are un nume neaos romanesc.Si cum adica inainte se cosmetizau emailurile ?!

Calinmihaib12 spunea...

...o fi " ..ceva"..in "bulibaseala"... ASTA dar văzând referința la .."SURSA"..=COMPROMISA=DE MULT TIMP..!!.mentionata sub comentariu...am mari "rezerve...privind ...SCOPURILE .si..".DEDESUBTURILE"..."acestor...dezvaluiri..."!?!.

Iulian Mareș spunea...

Lovitura naucitoare!
de cand se ocupa SRI de probleme externe?....am mai spus asta, nu?
Interesante comentariile la articolul omului DGIA! Sa insemne si skimbarea paradigmei privind "capul de coarda"? DGIA in locul mult sifonatului SRI?

Iulian Mareș spunea...

Nu uitam de video clip!
"Un sculptor italian a transmis un mesaj care s-a viralizat imediat pe rețelele sociale. Acesta îl critică pe Papa Francisc că nu folosește banii Vaticanului ca să salveze viețile credincioșilor.

"Papa Francisc, vă mulțumesc pentru rugăciuni. Dar noi avem nevoie de aparate de respirație artificială. Poporului, oamenilor credincioși, care te-au umplut cu 10 miliarde în aur... aveți 350.000 de tone de aur... este un lucru înspăimântător. Atunci, Papa Francisc eu am fost emoționat când ai spus Bună dimineața! Dar acum nu mai sunt așa. Nu mai intru într-o biserică dacă tu, Papa Francisc, nu iei banii Vaticanului să cumperi respiratoare pentru toți credincioșii, să cumperi măști pentru toți credincioșii, să pui la treabă frumoșii, hrăniții și grăsanii de cardinali care, așa cum zicea Don Mazzi că i-ar trimite pe toți în Africa", se arată în mesajul postat.

Nu ajung rugăciunile

"Papa Francis eu am făcut statuia ta. Eu te-am iubit când te-am văzut, dar tu și rugăciunile tale nu îmi ajung. Nu ajung rugăciunile tale pentru oamenii care mor, nu este suficient să îndemni oamenii să meargă la judecata lui Dumnezeu, nu așa se face... Oamenii trebuie să se vindece trup și suflet. Papa Francis,c ai zece miliarde în aur, toată lumea o spune. Am citit-o în I'Espresso, dar au spus-o toate ziarele autoritare. Acest aur la ce îți trebuie când... Iisus s-a născut într-o grotă... sărac. Acest aur la ce îți servește Papa Francisc? Eu am fost credincios de copil, am făst băiat de altar. Am crezut în Dumnezeu și cred în Isus. Am făcut imagini cu Isus cu arta mea în toate felurile și cu Madona și, de asemenea, imaginea ta. Papa Francisc, ia acești bani și dăi oamenilor, cumpără măști, cumpără respiratorii... Deschide toate casele că ai miliarde de case goale în timp ce copiii mor de foame, termină cu vorbăria!", spune revoltat internautul."

Iulian Mareș spunea...

Un exemplu bun pentru vremuri tulburi! De buni mireni!

"Biserica Ortodoxă din Cipru a anunțat că este dispusă să-și pună activele, inclusiv terenuri, la dispoziția statului. "Intreaga avere a Bisericii este la dispozitia tarii (...) astfel incat sa putem sta pe propriile picioare si nu sprijiniti de straini", a declarat arhiepiscopul Chrysostomos, dupa ce s-a intalnit președintele țării."

Iulian Mareș spunea...

Sa ne reamintim:

Pe vremea comunismului circula câteva criterii referitoare la activitatea de zi cu zi.

1. Toata lumea avea de lucru.

2. Deși toată lumea avea de lucru, nimeni nu muncea.

3. Deși nimeni nu muncea, planul se făcea peste 100%.

4. Deși planul se făcea peste 100%, nu puteai cumpăra nimic.

5. Deși nu găseai nimic de cumpărat, toată lumea avea de toate.

6. Deși toată lumea avea de toate, toți furau.

7. Deși toți furau, niciodată nu lipsea nimic.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Licuricii ne tineau, pana acum, de slugi si lingai pupincuristi, prin dreapta politica, lăbăral-băsănistă! Si acum ne tin tot asa, in plus ne tin si de cocosel, ca sa ne simtim bine! Se folosesc de dreapta politica pana la uzare, dupa care ii arunca deoparte, ca pe niste otrepe si lepadaturi: ,,Te tin sluga pe langa mine, dar tu vad ca nu vrei sa te opresti din coruptie, golanii si hotii, si pe deasupra te mai arunci si cu botulismul in cocoselul meu flasc si nedoritor de tine'' le-o spun scarbiti licuricii! S-au saturat si ei de-o dreapta politica cretina, care i-au lins intre buci de le-au zgandarit hemoroizii, pana la sangerare, dar mai ales ca din basism nu se mai termina din praduieli si degenerarea societatii cu idioteniile lor! Oricum, intotdeauna ne-au considerat pleava si gunoiul inutil al Europei, venind pe plaiurile mioritice numai sa-si defecheze ruginiturile militare pe bani grei, ori sa-si poposeasca tehnica in baze militare, cu pretentii de oaze de lux in mijlocul closetului national, pentru ca militarii yankei sa invete razboiul de gherila in bantustanele saraciei! Mai avem noi demnitate ca zona, sa nu zic țară, de mana a 3 a, cum ne considera toti vesticii, fiind adusi in situatia asta de la basism incoace, si prostii poporeni, facuti gramada, voteaza dreapta ca niste boi? Toata umilinta si injosirea in care am ajuns ca natune se datoreaza analfabetilor functionali si idiotilor iremediabil,băsănoi, care voteaza closetele dreptei teleghidati cu butoanele si sforicelele!

Sorin spunea...

Acest material circula de câteva zile. În afară titlului, care te face sa deschizi linkul si sa i bagi niște bănuți in buzunar unui jurnalist (daca numele e real), conținutul bate apa in piuă fără să spună nimic. Ce nu inteleg:
- de cand corespondenta diplomatică se reduce la "un simplu email", transmis in clar?
- de cand un mesaj, răspuns la un document adresat secretarului de sta (ministru de externe) de către Aurescu, sau chiar presedintelui Trup, daca ar fi sa dam crezare lui Tache, ajunge si la altii? Tache nu stie ca astfel de documente au înscris explicit "for the eyes of...only", si scurgerea in orice alt mediu se lasă cu chemarea din misiune si distrugerea carierei in diplomatie.
- cum de nu intervine CNA sa limiteze avalanșa de știri false? Nu ma îngrijorează atât conspiratiile legate de coronavirus cat macinarea încrederii in relatiile noastre cu sua și ue..
- de ce sheruim asa ceva? Disecam cu atenta cunoaștere ce ne preocupă pe noi, pensionarii militari, dar dam crezare unor texte goale...

Huhu Rezea spunea...

CNA are treabă doar cu audiovizualul.
Asta spune și omul DGIA, dacă dăm crezare celor spuse de @Mares, că există și scurgeri de informații controlate... când se dorește transmiterea unor semnale.
Ar fi foarte simplu să se neutralizeze stirea dacă ar fi dezmințită.

totoiany48@gmail.com spunea...

Nu dam crezare ,dar avem dreptul sa consideram ca informatia este reala . Important este ...cui foloseste . Cunoscand situatia din Romania, in speta respectiva ,ne ...obliga sa luam in calcul ,foarte serios, continutul emailului .
Poate ca unii pensionari militari au o pasibilitate de intelegere superioara dumneavoastră .

M spunea...

Stati un piculet! Deci, ce spune stirea? Eu am citi de doua ori si nu am inteles nimica... Adica am inteles dar nu mi se pare atat de grav sa ma inflamez!

Gigi spunea...

Mi-a plăcut asta:"IIsus s-a născut într-o grotă sărac".
Cât adevăr a spus acest Om.Am mai spus și o voi spune până acești AVARi o să înțeleagă odată:Ce îți folosesc atâția bani,atâtea averi când știi că ești muritor?
Asta nu am înțeles și nu o sa înteg vreodată la acești bolnavi după averi!!!!!!

M spunea...

Tot ingrijorator!
Vela a ordonat ca atunci cand autospecialele de politie pun imnul sa se rezume la 3 din cele 4 strofe ale versiunii vocale prescurtate (L75/94 art. 9)
Strofa EXCLUSA este:
Preoţi, cu crucea-n frunte! căci oastea e creştină,
Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost'pământ!


Suntem globalisti, suntem salavatoristi este rusinos sa vorbim de credinta, de lupta sau de libertate.
Acest abuz, aceasta incalcare a legii a inceput cu ceremonia preluării de către România a Președinției Consiliului UE de la Ateneul Român. Johannis a vrut sa arate clar ca Romania este in genunchi si ca el o sugruma incet, cu mana de fier. Jean Claude Juncker și Donald Tusk au fost multumiti. Donald Tusk nu a uitat ca ne-am ridicat fustele si ne-am asezat intr-o pozitie submisiva si recent l-a laudat pe Johannis pentru talentele lui de guvernator al coloniei Romania!

Traiasca UE!! Si partenerul ei, SUA!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Daca s-ar neutraliza toate stirile care incep cu "DACA" atunci am avea nevoie de inca un minister pentru dezmintiri.

Nea Nicu spunea...

Asa ! Si ce ințelegem noi de aicisa? Adicătelea de la marele analist Tache? Chiar e musai sa preluam orice apare pe aiurea ? Ce promovăm până la urmă?

Iulian Mareș spunea...

M,
Să ne lămurim un pic...
Mail-urile cu date și informații (numite și cablograme, pt că străbat Atlanticul prin cabluri de comunicații) între o ambasadă și Centrala se fac prin calculatoare protejate și dedicate, folosind software Kripto la ambele capete, F puternice!
In concluzie, după decriptare, conținutul a fost lăsat liber intenționat!
Că el se referă la o "conducere incompetență", nu este o surpriză...știam și noi, kiar fara Kripto!
Eu cred că ei se refereau la conducerea incompetenta a Asociației de Proprietari din blocul 72, zona Râul Doamnei!
Vă îndoiți?

Huhu Rezea spunea...

Pe mine mă îngrijorează un refuz de ajutor, fie el si în termeni condescenden- diplomatici, nu în termenii traduși de cunoscători din limbajul diplomatic.
Dvs. puteți trece mai departe.

Viorel spunea...

1. Pentru această inițiativă a domnului ministru Vela, Prefectura capitalei ar trebui să-l amendeze nu cu 5.000 lei cum a aprimit „marele artist / tenor” Marcel Pavel care a luat bacul la 46 de ani cu 5,65 la limba română și FRF pentru falsificarea Imnului Național al României intonat cu ocazia meciului de fotbal dintre selecționata României și Franței și inaugurarea Stadionului Național Arena, ci cu 50.000 lei pentru că are salariul mai mare, este ministru, obligat să cunoască legea și s-o aplice întocmai.
2. Domnule M, domnul Donald Tusk a avut gânduri bune la adesa României, a „citit omul” și a vrut să ne scape de el, dar nu a vrut personajul, a vorbit în limba română frumos despre România și români cu ocazia vizitei la București când am preluat Președinția Consiliului UE. Unde e mai bine ca acasă. Redau comentariul cu scuzele de rigore pentru că l-am mai postat cândva.
“Oare de ce o fi refuzat domnul președinte KWI să devină președintele Consiliului European ? Poate se găsește vreun ziarist să-l întrebe, dar după scutirea de impozit, nu cred că mai are vreunul tupeu”.
“Tusk, ofertă INCENDIARĂ pentru Iohannis: 'I-am propus să fie preşedintele Consiliului European, a REFUZAT'
Donald Tusk, preşedintele Partidului Popular European şi fost preşedinte al Consiliului European, a declarat, miercuri, la ceremonia în care preşedintele Klaus Iohannis a primit premiul "Coudenhove-Kalergi", că anul trecut i-a propus şefului statului, pe care l-a catalogat 'un politician excepţional', să fie preşedinte al Consiliului European, dar că acesta a refuzat”. (https://www.stiripesurse.ro/donald-tusk-oferta-incendiara-pentru-klaus-iohannis-i-am-propus-sa-fie-presedintele-consiliului-european-a-refuzat_1436803.html)

Gigi spunea...

Nu d.le,era vorba de conducerea CAP Cucuieții De Sub Deal,nici vorbă de ăștia care ne conduc,de vreo.....30 de ani?
D'aia nu avem bani,SNAOPSN au pensii nesimțite!?Trebuie tăiate,ajustate,înghețate,impozitate etc.

Calinmihaib12 spunea...

...si inca CEVA:..RAZBOIUL Intern"..ROMANO.-ROMAN.[(.!: .. textul
"" preselectat"..NU MA LASA ..!..sa scriu .cu a =î...=(=român)]...=INCEPUT DE ...MULT TIMP..IA ..DIMENSIUNI ..DE "SPERIAT"..LUMEA...!!..;""BAIETII de
la...MOTOR...! =BINE PLATITI...=MERCENARI= ISI FAC..."TREABA"...ORDONATA DE..."COMANDITARII"..MICSTI: .INTERNI SI EXTERNI...!

M spunea...

@Viorel

😁😁😁😁😁 Când vrei să scapi de un idiot, îl promovezi!!!!

Eu nu le-am făcut vină lui Tusk sau ălora de lângă el. Chiar mi-a plăcut!
Eu îi acuz pe românii noștri!!!

Calinmihaib12 spunea...

În 1981:.date din ANUARUL STATISTIC AL ROMANIEI/1982, citez:..Mortalitate generala(diferite cauze..varsta+ diferite boli,accidente..etc.) =224.635 morti într-un an, din care: 14.143 =copii morti=astfel:3.257 nascuti morti si 10.886 copii- morti la VARSTA sub 1 an...; ACESTE cifre= din populatia de 22.352.635 de locuitori...!..!

gheo spunea...

Isus s-a nascut sarac, a trait sarac si ... a murit tot sarac", restul, toti au ochi sa vada si urechi sa auda doar ca, ochii le sunt acoperiti de perdelele prostiei iar urechile de dopurile dogmelor si ritualurilor. Ce poti face cu o saltea de bani ?, nu prea multe pentru ca viata este prea scurta, doar prostia lacomiei poate aduna ... "o saltea de bani" pentruca, puterea credintei este cea sufleteasca nu cea "baneasca". Intrebati oamenii si veti vedea cati dintro 100 au citit "cartie lui ENOH " care spune cata "valoare are banul", imensa majoritate nici nu au auzit de "EA" pentru ca a fost dosita cu grija" !!!. Oamenii nu au nevoie pentru credinta de ziduri inalte si unii cu diplome multe, au nevoie de cei cu suflete mari. In ce priveste ... celebra alianta "strategica", o gluma, coborati in strada, intrebati oamenii de rand si va vor spune ei ca "suntem o colonie" ... care alianta strategica !!!. Doar in limbajul de lemn al politicienilor mimcinosi exista.